Με Κόρμπο στην αποστολή ο Παναιγιάλειος

Ένα μήνα μετά από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του, ο Παναιγιάλειος, θα αγωνιστεί και πάλι στο «σπίτι» του. Συγκεκριμένα η Αιγιώτικη ομάδα είχε αγωνιστεί στο δημοτικό στάδιο στις 22/1 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής, κατακτώντας τους τρεις βαθμούς και επιστρέφει την Κυριακή (19/2 – 15:30) στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής κι αφού έχουν μεσολαβήσει δύο νικηφόροι αγώνες εκτός έδρας και το προγραμματισμένο ρεπό του στην τελευταία αγωνιστική του α΄ γύρου.

Αντίπαλος της Μαύρης Θύελλας θα είναι η Πάτρα 2005 και μοναδικός στόχος της είναι η διεύρυνση στο νικηφόρο σερί που έχουν «χτίσει», μιας και μέχρι σήμερα μετρούν τέσσερα συνεχόμενα «τρίποντα». Και σε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο, ο Θόδωρος Ανδριόπουλος δεν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα αμφίβολος είναι ο Τάκης Παπαδόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθ΄ όλη τη διάρκεια της βδομάδας, ενώ νοκ άουτ είναι ο τραυματίας Ροδόπουλος. Στον αντίποδα την πρώτη του εμφάνιση με τη μελανόλευκη φανέλα θα κάνει και η σπουδαία χειμερινή μεταγραφή του Παναιγιάλειου, ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Ο έμπειρος μέσος, τα διαπιστευτήρια του οποίου κανείς δεν αμφισβητεί, θα αγωνιστεί και πάλι μπροστά στους μελανόλευκους φιλάθλους και -όπως ο ίδιος έχει δηλώσει- θα συνδράμει τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.