Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Με μεγάλες φιλοδοξίες ξεκινάει η “Μεγάλη Κυρία”

Με μεγάλες φιλοδοξίες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της στις Εθνικές Κατηγορίες, ξεκινάει την προετοιμασία της την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 18.00 στο γήπεδο της η Αχαϊκή, με τον καθιερωμένο αγιασμό και την πρώτη προπόνηση.

Η “Μεγάλη Κυρία” είναι η πρωταθλήτρια στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, αφού απέκτησε αρκετούς έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που την βάζουν μέσα στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Στην τεχνική ηγεσία συνεχίζει από την περσινή χρονιά ο Γιώργος Λαγός, αυτή την φορά από την αρχή της περιόδου και θέλοντας και ο ίδιος να δείξει τα διαπιστευτήρια του στην ομάδα της Κάτω Αχαϊας.

Πολλές οι μεταγραφές για την Αχαϊκή (συνολικά 14), αφού αποκτήθηκαν οι Μητρόπουλος (από Άρη Πατρών), Πανάρετος (από Άρη Πατρών), Μενύχτας (από Άρη Πατρών), Γράβαλος (από Άρη Πατρών), Κυριακού (από Αχαϊκό), Παπαδημητρακόπουλο (από Πήγασο), Οικονόμου (από Αιγείρα/Ακράτα), Λένης (από Άτλα), Λίπι (από ΑΠΟΠ Κύπρου), Τσάπαλος (από Ατρόμητο Λάππα), Μαντάς (από Άρη Πατρών), Κυριαζόπουλος (από Άτλα), Κοτσόκολος (από Παναιγιάλειο) και Α. Σπανός (από ΠΑΟ Βάρδας).

Αντίθετα από το περσινό ρόστερ αποχώρησαν οι Μπαλασόπουλος (για Εθνικό Πατρών), Σουρανή (για Εθνικό Πατρών), Κριμπάς (για Αχαϊό Σαραβαλίου), Π. Πλέγας (για Πήγασο), Καούρης (για Πανμοβριακό), Κωνσταντινόπουλος (για Ίκαρο Λακκόπετρας), Κόκκινος (για Πέλοπα Πύργου) και Φωτόπουλος (σε αναζήτηση ομάδας)