Με νέα πρόσωπα στην αποστολή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

 Σπουδαίο ματς στο Διαβολίτσι δίνει σήμερα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων κόντρα στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Αρκετά προβλήματα για τον Χρήστο Τσίκα καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γ. Παπαδόπουλου, Κοτσόκολου, Νιφορόπουλου και Ούτσικα. Αμφίβολος είναι ο Πανάρετος που ήταν εκτός όλη την εβδομάδα από γαστρεντερίτιδα.

Στην αποστολή για την Μεσσηνία θα είναι δύο μικροί γεννηθέντες το 2005. Ένας εξ΄ αυτών είναι ο ο Νίκος Αθανασόπουλος που ήταν και την προηγούμενη αγωνιστική στην αποστολή με την Θύελλα Πατρών, ενώ ο Διονύσης Βασιλόπουλος θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ανδρικής ομάδας. Οι δύο πιτσιρικάδες και ο Λάιος Σώζων που είναι τραυματίας, προπονούνται με την ανδρική ομάδα και περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους.

Ηλειακή τριπλέτα θα βρεθεί στο Διαβολίτσι την Κυριακή για την αναμέτρηση του ΑΟΔ με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Άγγελο Πήττα, Αλέξη Ασημακόπουλο.