Με νίκη γύρισε στα Προσφυγικά ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου.

Διαιτητής: Μέρμηγκας Νικόλαος (Παπαδιονυσίου Ιωάννης, Θανόπουλος Παναγιώτης).

Σκόρερ: 12′ Μητρόπουλος, 21′, 90+2 Λυμπέρης – 84′ Νάσης.

Με γκολ των Γιάννη Λυμπέρη και Μίλτου Μητρόπουλου ο Άρης Πατρών νίκησε με 3-1 την Α.Ε. Πάτρα 2005 στην επιστροφή του στα Προσφυγιά σε ένα ματς με αρκετό κόσμο.

Φιλμ:

12′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Μητρόπουλος αρχικά δεν έκανε καλό κοντρόλ και με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

21′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτρα, όταν βγήκε τετ α τετ ο Ρηγόπουλος, έκανε το πλασέ αλλά ο Χάχαλης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.

21′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα για τον Λυμπέρη και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

30′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου, ο Δασουράς έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

33′ Ωραία ενέργεια του Πανάρετου από τα δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το σουτ αλλά ο Πάγκαλος έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε σε κόρνερ.

38′ Ο Δημητρόπουλος εκτέλεσε ωραία το φάουλ, αλλά ο Χάχαλης έδιωξε εντυπωσιακά σε πλάγιο για το Πάτρα.

43′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Μητρόπουλου, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Μεντζελόπουλο και όταν έκανε την προβολή οι αμυντικοί έκοψαν στη γραμμή την μπάλα πριν περάσει στα δίχτυα. Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη.

67′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος έδωσε την πάσα από τα δεξιά για τον Κουτρούμπα, αυτός έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Πάγκαλος εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

72′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά, το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

78′ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκανε ωραία μπαλιά για τον Κωστή, αυτός μπήκε μέσα στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και το σουτ που έκανε έδιωξε ο Δημητρέλης πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

80′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Ρηγοπούλου από τα δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό και το σουτ που έκανε την έστειλε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

84′ Γκολ για το Πάτρα, όταν εκτελέστηκε το κόρνερ, οι αμυντικοί του Άρη δεν έδιωξαν καλά την μπάλα και ο Νάσης με προβολή έκανε το 2-1 για την ομάδα του Γιάννη Αλεξανδρόπουλου.

90+2 Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε τη σέντρα για τον Λυμπέρη, αυτός με ένα γυριστο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Τελείωσε το ματς.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): 1. Χάχαλης 2. Πανάρετος 3. Λάτσης (64′ Καταρτζόπουλος) 4. Μεντζελόπουλος 5. Δασουράς 6. Μπούμπαλης 7. Κούρτης (60′ Παπαδόπουλος) 20. Κουτρούμπας (81′ Πουρνατζής) 9. Λυμπέρης 10. Μητρόπουλος 11. Κωστής.

ΑΕ Πάτρα 2005 (Γιάννης Αλεξανδρόπουλος): 1. Πάγκαλος 2. Τσιούστας (57′ Ανδριακόπουλος) 3. Σοφιανός (75′ Γεωργακόπουλος) 4. Νάσης  5. Θωμάς 6. Δημητρέλης 7. Δημητρόπουλος 8. Βουρλούμης (7′ Παναγόπουλος) 9. Ρηγόπουλος 10. Σουγλέρης 11. Προσκεφαλάς (75′ Δημητρέλος).