Με νίκη θα πάει στην Πάτρα για την κορυφή

Ένα δύσκολο και επίπονο αγωνιστικό 15νθήμερο ολοκληρώνει σήμερα (26/3) ο Παναιγιάλειος, όπου φιλοξενεί στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου (17:00) τον Πήγασο Μπεγουλακίου, στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής για τον β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Η Αιγιώτικη ομάδα θα συμπληρώσει μία σειρά πέντε αγώνων – απαιτητικών στην πλειοψηφία τους- όπου στους προηγούμενους τέσσερις μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Μία συγκομιδή βαθμών, οι οποίοι κατά πολύ μεγάλο ποσοστό του έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή στα πλέι οφ, από τα οποία και θα αναδειχθεί η υπερπρωταθλήτρια της ΕΠΣ Αχαΐας που θα διεκδικήσει σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Με αυτή την πολύ καλή συγκομιδή και με στόχο να διεκδικήσει την επιστροφή του στην κορυφή, την επόμενη αγωνιστική (1/4) κόντρα στον πρωτοπόρο Άρη Πατρών, οι «μελανόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες στοχεύοντας τους βαθμούς της νίκης και κόντρα στο σύλλογο του Μπεγουλακίου. Για το Κυριακάτικο παιχνίδι ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Θόδωρος Ανδριόπουλος, δεν υπολογίζει τον τραυματία Χρήστο Οικονόμου.