Με νίκη στα Προσφυγικά οι «μελανόλευκοι» πλησιάζουν την κορυφή

Την αγωνιστική εκκρεμότητα της 16ης αγωνιστικής θα «κλείσει» την Τετάρτη (15/3 – 18:30), ο Παναιγιάλειος, με το εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο των Προσφυγικών κόντρα στον Εθνικό-Πολύτεκνο.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου λόγω βλάβης στους προβολείς του γηπέδου, ενώ είχε αναβληθεί και στη δεύτερη ημερομηνία (1/3) που είχε ορισθεί να γίνει λόγω του τριήμερου Εθνικού πένθους μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ένα παιχνίδι το οποίο, σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάσταση του β΄ ομίλου της Α΄ κατηγορίας, φαίνεται να είναι πιο σημαντικό για τον Παναιγιάλειο. Κι αυτό διότι με νίκη η Αιγιώτικη ομάδα θα «κλειδώσει» ουσιαστικά τη δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και παράλληλα θα πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Άρη Πατρών με τον οποίο θα λύσει τις διαφορές της… κορυφής στο μεταξύ τους παιχνίδι μετά από τρεις αγωνιστικές (1/4).

Από την άλλη η πατρινή ομάδα μπορεί να βρίσκεται στην τέταρτη θέση, όμως οι εννέα βαθμοί που την χωρίζουν από τους «μελανόλευκους» δεν της επιτρέπουν να έχει πολλές ελπίδες για τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, οι οποίες όμως θα αυξηθούν σε περίπτωσης κατάκτησης των τριών βαθμών.

Ωστόσο, ανεξαρτήτου βαθμολογικής σημασίας για τις δύο αντιπάλους, το παιχνίδι έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Η Αιγιώτικη ομάδα καλείται να υπερασπιστεί το χαρακτήρα του φαβορί του ομίλου για την κατάκτηση της ανόδου κι από την άλλη οι γηπεδούχοι καλούνται να επιβεβαιώσουν την πολύ καλή αγωνιστική πορεία που έχουν κάνει μέχρι σήμερα.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Θόδωρος Ανδριόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του, μετά την νίκη στο Άγιο Βασίλειο η οποία συνοδεύτηκε και με πολύ καλή εμφάνιση, ακολούθησαν μίνι προετοιμασία για τη δύσκολη έξοδο στην Πάτρα, χωρίς προβλήματα απουσιών και δηλώνουν πανέτοιμοι για τη διεκδίκηση των βαθμών της νίκης..