Με Ντένις Μενίκου και Βαγγέλη Γέμο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η Κ-19 (pics)

Με τον Ντένις Μενίκου στην τεχνική ηγεσία προφανώς ως υπηρεσιακό κατέβηκε η Κ-19 της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2.

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος δεν γινόταν να δηλωθεί σε ακόμα ένα παιχνίδι αφού δεν έχει UEFA-A και έτσι επιστρατεύτηκε ο Ντένις Μενίκου ο οποίος και αυτός δεν έχει δικαίωμα να καθίσει σε άλλο ματς, καθώς έχει ήδη κοούτσαρει την ομάδα στο προηγούμενο ματς στην Λιβαδειά.

Η Παναχαϊκή ηττήθηκε εντός έδρας με το βαρύ 5-1 από την “Ελαφρά Ταξιαρχία”.

Στον πάγκο των “κοκκινόμαυρων” ήταν επίσης και ο γενικός αρχηγός της πρώτης ομάδας Βαγγέλης Γέμος ο οποίος εκτός από τις αλλαγές βοήθησε και τον Ντένις Μενίκου σε κάποιες οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές της πατρινής ομάδας όπως μπορείτε να διακρίνετε και στην φωτογραφία παρακάτω, καθώς το patragoal.gr βρέθηκε στο “Α. Κάνιστρας”.

Για να κάνει τόσο δρόμο ο Γέμος προς την εστία του Εσάι και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη κάτι σημαντικό έπρεπε να του μεταφέρει. Πάντως, ο στενός συνεργάτης του Σάκη Καλογερόπουλου είπε ότι πήγε στον Εσάι επειδή πόνεσε στο γόνατο και τον ρώτησε αν είναι καλά. Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής ωστόσο συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι χωρίς πρόβλημα…

Μπορεί να είμαστε κακοπροαίρετοι, αλλά για ακόμα μία φορά σε ματς της Κ-19 δεν έλειψαν τα διάφορα περίεργα εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ για πολλοστή φορά είδαμε παίκτες να αγωνίζονται σε άλλες θέσεις από αυτές που αγωνίζονται πραγματικά.

Είδαμε δηλαδή στόπερ να αγωνίζεται σε θέση επιθετικού χαφ, εξτρέμ να παίζει μπακ και άλλα τέτοια. Τι άλλο θα δούμε και τι άλλο θα ζήσουμε…