Με Παρασκευόπουλο στον πάγκο η Παναχαϊκή

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, αφού έχει συμφωνήσει με το Γιώργο Μπάρλο. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλο, πήρε την απόφαση να στηρίξει στην τεχνική ηγεσία παιδιά από την πόλη που έχουν φιλοδοξίες.

Προπονητές που έχουν γνώσεις και λόγω της εντοπιότητας θα έχουν θέληση και κίνητρο για να τα καταφέρουν. Βεβαίως αναλαμβάνουν μια μεγάλη ευθύνη, αφού η πίεση θα είναι μεγάλη. Ο Παρασκευόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-A και στο παρελθόν έχει εργαστεί ως προπονητής στην πρώτη ομάδα και τους Νέους του Παναιγιάλειου (Β΄ και Γ΄΄Εθνική) και στους Νέους της Παναχαϊκής κάνοντας πολύ καλή δουλειά. Κατάγεται από τον Πύργο και παλιότερα ως ποδοσφαιριστής έχει περάσει από την Παναχαϊκή.

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος επιστρέφει λίγους μήνες μετά και πάλι στην Παναχαϊκή

Ο Αλέξης Σπηλιόπουλος θα είναι ο βοηθός του. Είχε κάτσει πέρυσι στον πάγκο στο πρώτο ματς εποχής Γιώργου Μπάρλου κόντρα στον Εργοτέλη με τους «κοκκινόμαυρους» να παίρνουν την νίκη με 2-0 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, ενώ παρέμεινε στο τεχνικό τιμ επί Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο Γιώργος Μπάρλος δεν βλέπει ονόματα, αλλά μόνο αποτελέσματα. Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» περιμένει και από τους παίκτες να βγάλουν αντίδραση, ζητώντας άμεσα νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Ξάνθη.