Με Πατρινόπουλα έχει να κερδίσει πολλά

του Αποστόλη Νικολόπουλου

Εκτός των μεταγραφών και των έμπειρων παικτών που έχει στις τάξεις της η Παναχαϊκή, υπάρχουν και οι γηγενείς παίκτες (νεαροί και κάποιοι μεγαλύτεροι) που πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα και θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί της στη Γ΄Εθνική αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Από τη συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική κατηγορία δε θα μπορούσε να λείπει αγωνιστικά το πατρινό στοιχείο. Ήδη πολλά παιδιά από την Κ-20 δείχνουν πολύ καλά στοιχεία στις προπονήσεις και θα είναι μέλη της Παναχαϊκής στην προσπάθεια για επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Οι Νίκος Στασινόπουλος και Μανώλης Παπαχρονόπουλος επέστρεψαν σαφώς πιο έμπειροι από το πέρασμά τους από τον Αμβρακικό Λουτρού.

Οι μεταγραφές Κοτσόκολου, Μπουρλάκη, Κωνσταντακόπουλου, Μπαμπούνη ενισχύουν το ντόπιο στοιχείο. Πρόκειται για παίκτες με εμπειρία, που «πονάνε» τη φανέλα και το σημαντικότερο είναι από την Πάτρα.

Κάποια παιδιά από την Κ-20 θα αγωνιστούν φέτος σε εθνική κατηγορία, παίρνοντας εμπειρίες, ώστε μακροπρόθεσμα να γίνουν οι ηγέτες της ομάδας της πόλης τους. Σωστές κατευθύνσεις από τη διοίκηση, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο επικοινωνιακό, αφού ηχούν σαφώς καλύτερα στα αυτιά των πατρινών φιλάθλων αυτές οι μεταγραφές.

Ο Πέτρος Σταθάκης έχει περάσει πάλι από την Παναχαϊκή. Ξέρει τι είναι πατρινός και ξέρει ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Είναι ένας άνθρωπος που δεν πέρασε απλά από εδώ, αλλά έζησε εδώ. Ήταν καθημερινά στην πόλη αρκετά χρόνια και έζησε πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο κόσμος θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια από τη στιγμή που θα δει κάτι υγιές που θα βασίζεται σε αγνά παιδιά από την περιοχή που σέβονται και αγαπούν την Παναχαϊκή.