Με “πρώην” επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από την Αχαΐα η επιστολή κατά της ΕΠΟ

Συνολικά 42 πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Γ. Παναγόπουλου. Θέλησαν μ’ αυτό τον τρόπο να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για την αύξηση των παράβολων, που απαιτούνται για προσφυγή στα όργανα της ομοσπονδίας σε όσους παίκτες διεκδικούν παλιότερες οφειλές.

Οι πρώην παίκτες, επίσης, εκφράζουν την αντίθεση τους για το γεγονός ότι αποφασίστηκε τις υποθέσεις αυτές να τις δικάζει τριμελές όργανο, όπου σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ ο τακτικός δικαστής είναι μειοψηφία και την πλειοψηφία έχουν δικηγόροι.

Στην επιστολή τους οι παίκτες κάνουν λόγο για πισώπλατη μαχαιριά από τον Ομοσπονδία και για πονηρή τροποποίηση των κανονισμών από τη νομική υπηρεσία της. Από την Αχαΐα την επιστολή υπογράφουν οι Ανδρέας Χούσα, Μίλτος Μητρόπουλος, Γιώργος Λαμπρόπουλος, ενώ συνυπογράφουν και άλλοι παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής όπως οι Στάθης Ρόκας, Θανάσης Πινδώνης, Φώτης Παπανικολάου, Μάρκος Μαραγκουδάκης και Βασίλης Μπλέτσας.