Με τέτοιες νίκες βλέπει παραμονή ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

“Mάγκας” ο Διαγόρας Βραχνεΐκων πέρασε νικηφόρα και από την Άρτα επικρατώντας με 2-1 της ιστορικής Αναγέννησης και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη (έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία), δείχνοντας πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί το κακό ξεκίνημα στις πρώτες αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό μέρος, μόλις στο 7ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργαντόπουλου, ο Τσιλιγιάννης απομάκρυνε με κεφαλιά και ο Αποστολόπουλος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο κόντραρε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 33′ Ο Γεωργαντόπουλος από τα δεξιά πάτησε περιοχή και έκανε ωραία χαμηλή μπαλιά στο απέναντι δοκάρι, με τον Βλασόπουλο από κοντά να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 41′ Ο Μπότσαρης πέρασε σαν σταματημένο τον Σταυρόπουλο και σέντραρε με το εξωτερικό, όμως ο Παπακίτσος που πήρε την κεφαλιά είδε τον Μπαρδακη με ωραία επέμβαση να κρατά το μηδέν στην εστία του. Με το «καλημέρα» του δευτέρου μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Μπότσαρης έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Αλ. Παπακίτσο που από κοντά ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 53ο λεπτό η ομάδα των Βραχνεΐκων πήρε ξανά προβάδισμα στο σκορ. Ο Σταυρόπουλος έκανε ένα γέμισμα και ο Καπετανάκης με κεφαλιά κρέμασε τον Μπακόλα για το 1-2, σημειώνοντας το 4ο φετινό του τέρμα. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με την μάδα της Πάτρας να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη, όσον αφορά την παραμονή της.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Τ. Νταλάκας): Μπακόλας, Μπόκος (46΄ Τσέλα – 51΄ λ.τ. Μυσιούδης), Τσιλιγιάννης, Παπαρούνης, Κωστάκης, Γούλας, Μανιώτης, Σκανδάλης, Ντε Μόρα, Μπότσαρης, Παπακίτσος Αλ. (61΄ Αναστασιάδης).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Σπηλιόπουλος): Μπαρδάκης, Σταυρόπουλος, Δημόπουλος, Σιδέρης, Καπετανάκης, Σαρρής (31΄ λ.τ. Σκεπετάρης), Βλασόπουλος Θ. (78΄ Καραμπούλας), Αποστολόπουλος (87΄ Παπαδόπουλος), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος.