Με “τεσσάρα” παραμένει στην κορυφή ο Άρης Πατρών

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Τηλιγάδας Κωνσταντίνος (Βασιλόπουλος Γεώργιος, Κούβελας Κωνσταντίνος)

Σκόρερ: 13′ Αγγελής, 37′ Σπανός Πεν., 39′ 61′ Οικονομόπουλος

Aκόμη 3 βαθμοί για την ομάδα του Άρη Πατρών, που στην 10η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, επικράτησε με 4-0 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου στα Προσφυγικά το Σάββατο το απόγευμα…!!! Το παιχνίδι ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παιδιά που δεν έχουν παίξει, ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το ντεμπούτο του 15χρονου Ανδρέα Παρασκευόπουλου στην αρχική 11αδα και του 14χρονου Ορφέα Κορφιάτη σαν αλλαγή..!!!

Το σκορ άνοιξε στο 13′ ο Αγγελής με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 37′ κέρδισε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Σπανός. Ο Καλαματιανός άσσος έδωσε ακόμη δύο ασίστ στον Οικονομόπουλο στο 39′ και στο 61′ ο οποίος σκόραρε μέσα απ΄ο την περιοχή για το τελικό 4-0…

Φιλμ:

11′ Πρώτο σουτ για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Γκολφινόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα έξω απ’την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Αναστασιβιτης ήλεγχε την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ.

13′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Μενύχτας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, οι αμυντικοί δεν έδιωξαν καλά την μπάλα και ο Αγγελής με δυνατό σουτ έξω απ’την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

16′ Καλή φάση για τον Άρη, όταν ο Αγγελής υποδέχθηκε την μπάλα από τον Μενύχτα από τα αριστερά, συγκλινε στο δεξί και το σουτ που έκανε πήγε στα χέρια του Κατσαΐτη.

17′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος έκανε το γύρισμα απ’τα δεξιά, ο Σπανός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα ακριβώς δίπλα απ’το κάθετο δοκάρι άουτ.

27′ Μετά από πολύ καλή συνεργασία του Παρασκευόπουλου και του Σπανού, ο πρώτος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και μετά από ένα σουτ του Σπανού η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε σε κόρνερ.

36′ Πέναλτι για τον Άρη για μαρκάρισμα του Παπέτρου πάνω στον Αγγελή.

37′ Γκοοολ για τον Άρη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπανού. 2-0 για την ομάδα του Θανάση Παπουτσή.

39′ Γκοοολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής μετά από ωραία ενέργεια από τα αριστερά έκανε το γύρισμα, ο Οικονομόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

53′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Σπανός υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Κατσαΐτης έκανε εντυπωσιακή απόκρουση και στη συνέχεια ο ιδιος με δεύτερο σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριου και άουτ.

59′ Καλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Παρασκευόπουλος μπήκε στην περιοχή και από δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Κατσαΐτης μπλόκαρε την μπάλα.

61′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Αγγελής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα μετά από κόντρες κατέληξε στον Οικονομόπουλο ο οποίος με ένα σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

63′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, έπειτα από την ωραία κάθετη του Σπανού για τον Μητρόπουλο, έσκαψε την μπάλα και ο Ανεζίνης έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

66′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Μητρόπουλος έκανε το πλασέ αλλά ο Κατσαΐτης έκανε εντυπωσιακή επέμβαση και την μπλόκαρε.

69′ Κι’αλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος μπήκε στην περιοχή και από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά ο Κατσαΐτης για άλλη μια φορά έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

82′ Καλή ευκαιρία για το Ψαθόπυργο, όταν ο Παπέτρος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών άουτ.

84′ Μεγάλη ευκαιρία για το Ψαθόπυργο, όταν ο Ρήγας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντραρε, στη συνέχεια ο Μιχάιτα έκανε δεύτερο σουτ αλλά ο Αναστασιβιτης έκανε την απόκρουση και εδιωξαν οι αμυντικοί την μπάλα.

85′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Αγγελής σε κενή εστία δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): Αναστασοβίτης Παρασκευόπουλος Μενύχτας (63′ Πανάρετος) Καταρτζόπουλος Δασουράς Γεωργόπουλος (78′ Κορφιάτης) Αγγελής Νικολόπουλος Σπανός (63′ Μπούμπαλης) Γράβαλος (45′ Μητρόπουλος) Οικονομόπουλος (63′ Κωστής).

Αναγέννηση Ψαθόπυργου (Κώστας Τσιπιανίτης): Κατσαΐτης Ανεζίνης (68′ Ρήγας) Σάχι Σούρσος Ντεντόπουλος (56′ Μιχάιτα) Πουρνατζής Μπουρίκας Γκολφινόπουλος Χριστόπουλος Παπέτρος Γαβριήλ (22′ Καλαμπόκας α.α.).