Με την εμπειρία της πρώτης χρονιάς η Α.Ε. Καλαβρύτων

Δεύτερη σερί χρονιά για την ομάδα των Καλαβρύτων στην Α’ Κατηγορία, με την 1η να χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Το ίδιο θέλουν και φέτος να επαναλάβουν οι Καλαβρυτινοί, σε μια σαφώς πιο δύσκολη χρονιά για αυτούς, αλλά με «όπλο» της καλή τους και δυνατή έδρα του «βουνού». Οργανωτικά η ομάδα είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και αυτό αποτελεί έναν λόγο για επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από τις 3 Αυγούστου με καθημερινές προπονήσεις στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων και σήμερα αρχίζει ο μαραθώνιος του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας. Στο δυναμικό της ομάδας εντάχθηκαν οι Μάκης Θεοτοκάτος που επί 17 χρόνια έπαιζε στον Απόλλωνα Αιγίου με τεράστια προσφορά, ο Μάριος Μητρόπουλος από την Θύελλα Αιγίου, αρχηγός της ομάδας του Αιγίου με πολλές εμπειρίες στην Α΄ Κατηγορία, ο Άγγελος Σπηλιωτόπουλος από τον Απόλλωνα Αιγίου και ο Γιώργος Δουκλιάς.

Επανέρχονται στην ομάδα οι Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Θόδωρος Αναγνωστόπουλος, Θόδωρος Κουτρουμάνης και Παναγιώτης Βλάχος. Στο ρόστερ της ομάδας επίσης μπαίνουν και οι “μικροί” από τις Ακαδημίες που για ένα χρόνο έπαιξαν στο Σκεπαστό, Γιώργος Φλογεράς, Ρετζίνο Κεφά και Στέφανος Βελάνας. Το πλήρες ρόστερ θα διαμορφωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τεχνικός διευθυντής έχει αναλάβει ο Νίκος Παπαχριστόπουλος, προπονητής ο Κώστας Βλάχος,, έφορος υλικού ο Κώστας Σακελλαρίου, ενώ γενικός αρχηγός ο Νίκος Κυριαζής.