Με την Μπουρζ στους “16” του Eurocup ο Προμηθέας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Προμηθέας θα συναντήσει στο Eurocup την Μπουρζ. Πέρσι στη φάση των ομίλων και φέτος στο νοκ άουτ παιχνίδι των 16 που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 12 Απριλίου.

Η γαλλική Μπουρζ θα είναι η αντίπαλος του Προμηθέα στο νοκ άουτ παιχνίδι των 16 του Eurocup που θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 12 Απριλίου. Οι δυο ομάδες είχανε τεθεί αντιμέτωπες και στην περσινή τους πορεία στο Eurocup στη φάση των ομίλων πλέον όμως έχουνε μπροστά τους ένα παιχνίδι χωρίς αύριο.

Από τη στιγμή που η Βενέτσια ηττήθηκε από την Προμετέι με 93-76 (Κλαβέλ 25-Γκρέιντζερ 17, Τεσιτόρι 17) όλα κρίθηκαν στη Λουμπλιάνα. Αφού η Μπουρζ κέρδισε την ουραγό Τσεντεβίτα Ολίμπια με 88-75 (Πάλμερ 22-Μάτκοβιτς 28) η γαλλική ομάδα θα βρεθεί στο δρόμο των Πατρινών.

Η Μπουρζ έχει για προπονητή της τον 50χρονο Γάλλο Φρεντερίκ Φοτό και τη στιγμή αυτή μετά την 26η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος βρίσκεται με ρεκόρ 13-11 μετά από 24 παιχνίδια στην 6η θέση μαζί με την Λε Μάν που είναι στην 7η θέση. Κι όσο για το ρόστερ της έχει μεταξύ άλλων τον 25χρονο Αμερικανό Τζόρνταν Φλόιντ που στο παρελθόν έχει περάσει και από την ελληνική Basket League με τη φανέλα του Λαυρίου.