Με τη δύναμη της έδρας…

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων κέρδισε με το πολύτιμο 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας και διατήρησε το αήττητο σερί εντός έδρας που έχει χτίσει από την περσινή πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2018-2019, είχε χάσει τότε από τον ΠΑΟ Βάρδας 1-2), κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα των Βραχνεΐκων άνοιξε το σκορ με απευθείας φάουλ του Γρηγόρη Νιφορόπουλου στο 10ο λεπτό, με τη μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Λαδά.  

Η ομάδα της Ηλείας είχε κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Νικολόπουλο, Σαμπανέι στο πρώτο μέρος και δοκάρι στο 80΄σε προσπάθεια του Βας, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα που την φέρνει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνθέσεις:

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος, Ασπρογιάννης, Καλλιτσουνάκης (90’ Νικολόπουλος), Λίπι, Τριανταφυλλόπουλος, Τρίγκας, Σταυρόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος (70’ Σχοινάς), Ούτσικας (75’ Πανάρετος), Γεωργαντόπουλος, Νιφορόπουλος (84’ Ρίλντι).

ΠΑΟ Βάρδας (Ντ. Σπυρόπουλος): Λαδάς, Λιόσης, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Νικολακόπουλος, Σιδέρης (85’ Θεοφιλόπουλος), Αγουρίδης, Παναγάκης, Βαζ, Σαμπανέι, Ρουγκάλας (62’ Μακρής).