Με το αγαπημένο της σκορ “απέδρασε” η Παναχαϊκή!

INTIME.GR

Στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Κερατσινίου η Παναχαϊκή επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής και διατήρησε την διαφορά που έχει από τις πρώτες θέσεις με «λυτρωτή» τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό μέρος, στο 17ο λεπτό ωραία ενέργεια του Πίσσα για λογαριασμό της Προοδευτικής ο Θεοδωράκης απόκρουσε.

Δύο λεπτά αργότερα ο Νέστορας Μυτίδης βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε την κεφαλιά -ύστερα από σέντρα του Στεργίδη, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 39΄ ο Αγγελόπουλος έστρωσε την μπάλα στον Παβλά, με τη σειρά του έκανε το σουτ, αλλά ο Θεοδωράκης του είπε “όχι”. Δύο λεπτά αργότερα σέντρα του Χαντί ο Λαρέα έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Προοδευτικής Καραργύρη.

Στο 52ο λεπτό λάθος μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής την τελευταία στιγμή ο Θεοδωράκης απόκρουσε το πλασέ του Γιαννιτσάνη με την μπάλα να βρίσκει στο πρόσωπο τον γκολκίπερ της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Στο 56΄ ο Μυτίδης έκανε τη σέντρα ο Μπουρλάκης με κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς μπλόκαρε ο Καραργύρης.

Και φτάνουμε στο 78ο λεπτό όπου η Παναχαϊκή κέρδισε κόρνερ που εκτελέστηκε από τον Κέρι και ο Αλεξόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 0-1.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Βογιαντζής): Θεοδωράκης, Στεργίδης (62΄Τριμμάτης), Λαρρέα, Τσακμάκης, Τοπάλ, Κωνσταντακόπουλος, Λινάρδος (46΄Τσιάρας), Μυτίδης (86΄Ν. Καρακλάιτς), Κέρι (86΄Ρουγκάλας), Μπουρλάκης, Χαντί (70΄Αλεξόπουλος).

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντ. Νικοπολίδης): Καραργύρης, Αλεξίου (84΄Λαζαρίδης), Καρρίκι, Φαζός, Παβλάς, Μεγαρίτης, Αγγελόπουλος, Πίσσας (60΄Νταβιώτης), Ευθυμίου (75΄Παυλίδης), Σινγκ (83΄Νομικός), Γιαννιτσάνης.