Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Με το “αριστερό” στις επίσημες υποχρεώσεις του ο Απόλλωνας Πάτρας BSS

Δεν μπήκε με το «δεξί» στην φετινή σεζόν ο Απόλλων Πάτρας BSS, καθώς μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, εκτός έδρας, με 77-73 από το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο και η Πατρινή ομάδας κυρίως χάρη στην καλή της άμυνα, απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα το οποίο κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όπου προηγήθηκε με 36-30.

Στο β΄ ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Ψυχογιόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν με 52-42 στα μέσα του β΄ δεκαλέπτου, ωστόσο το Αιγάλεω αντέδρασε και όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έφτασε να προηγηθεί με 57-55 στο τέλος του γ΄ δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια ακολούθησε ντέρμπι στο 4ο δεκάλεπτο ανάμεσα στις δυο ομάδες, το Αιγάλεω ήταν πιο τυχερό σε ορισμένα σημεία της αναμέτρησης και έφτασε στη νίκη οδηγώντας τον Απόλλωνα BSS στον αποκλεισμό.

Να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μολφέτα και τον Αναστασόπουλο, ενώ ο Ζούμπος έπαιξε παρά την σπασμένη μύτη, φορώντας προστατευτική μάσκα.

Τα 10λεπτα: 17-21, 30-36, 57-55, 77-73.

AΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ BSS (Ψυχογιόπουλος): Ζούμπος 22 (7 ριμπάουντ, 5 ασιστ), Θανόπουλος 12, Χαϊκάλης 10, Γεραμάνης 4, Αναγνωστόπουλος 11, Μάρκου 4, Παπαφωτίου 6. Μηλιτσόπουλος 4.