Με το… δεξί στο πρωτάθλημα ο Αετός Πατρών, «φωνές» η Θύελλα Αιγίου

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΥΙΑΣ: Παναγιώτης Σουτζόγλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ταξιάρχης
ΣΚΟΡΕΡ: 19′ αυτ. Αθανασίου, 58′ Καρακάσης, 95’ Χαλκιόπουλος- 78’ Τιμοθέου
ΑΠΟΒΟΛΗ: 39′ Θεολόγου

Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Αετός Πατρών, καθώς επικράτησε με 3-1 της Θύελλας Αιγίου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χάρη Ράντου προηγήθηκε στο 19ο λεπτό με αυτογκόλ του Αθανασίου και στο 58ο ο Καρακάσης έκανε το 2-0. Ο Τιμοθέου στο 78΄ έβαλε και πάλι την ομάδα του Αιγίου στο ματς, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χαλκιόπουλος, «σφράγισε» τη νίκη των «κιτρίνων».

Τον διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο για την ήττα της με 3-1 η Θύελλα Αιγίου με ανάρτηση της στα social media. Η δημοσίευση αναφέρει:

«Με σφαγιαστική διαιτησία στο παιχνίδι με τον Αετό Πατρών γύρισε η ομάδα μας από την Πάτρα. Ένας πολύ λίγος διαιτητής (Ταξιάρχης) για να σφυρίζει Α’ κατηγορία. Νωρίς ξεκίνησαν τα έργα. Δεν θέλουμε να έρθει στο Αίγιο ούτε από έξω από το γήπεδο. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε άλλο. Κύριοι της ΚΕΔ Θα πρέπει να προστατέψετε το πρωτάθλημα που είναι η βιτρίνα της Αχαΐας. Πέρσι με τον Τηλιγάδα και φέτος μια τα ίδια».

ΦΙΛΜ:

12′ Xαμένο πέναλτι για τον Αετό με τον Λυμπέρη, καθώς ο γκολκίπερ της Θύελλας Αιγίου έδιωξε σε πλάγιο.

19′ Ο Αετός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Αθανασίου, έπειτα από την σέντρα-σουτ του Ραμαντάνη από τα αριστερά η μπάλα κόντραρε στον αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

39′ Αποβολή για την Θύελλα Αιγίου με τον Θεολόγου να αντικρίζει δύο κίτρινες κάρτες μετά από έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή Ταξιάρχη.

58′ Ο Αετός διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Ραμαντάνης εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Καρακάσης με κεφαλιά έκανε το 2-0.

70′ Έπειτα από τη σέντρα του Παπαδιονυσίου από τα αριστερά, η μπάλα κατέληξε άουτ καθώς ούτε ο Λυμπέρης, ούτε ο Πανόπουλος κατάφεραν να βρουν τη μπάλα.

78′ Η Θύελλα Αιγίου μείωσε σε 2-1 με τον Τιμοθέου έπειτα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρβανίτη ο Καλλιακμάνης δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα και ο Τιμοθέου σε κενή εστία έκανε το 2-1.

95′ Ο Αετός έκανε το 3-1, έπειτα από τη σέντρα του Ραμαντάνη, ο Χαλκιόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Πουλουπάτης (63′ Τσιούλος), Καρακάσης (70′ Μαράτος), Ασκούνης Η., Χαλκιόπουλος, Μαρκόπουλος, Πανόπουλος (90′ Ασκούνης Ι.), Βετούλας (70′ Μουρτζόπουλος), Παπαδιονυσίου, Λυμπέρης, Ραμαντάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου), Nτόι, Αθανασίου, Ράμμος, Θεολόγος, Μανέτας, Κεφαλλονίτης, Μούρτικας (84′ Τζούρας), Αρβανίτης, Καραΐνδρος, Λαμπίρης (73′ Σανδραβέλης), Τιμοθέου (89′ Μητρόπουλος).