Με το… δεξί στο 2020 ο Ηρακλής Πατρών

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ηρακλή Πατρών, καθώς επικράτησε της ΑΠΟ Αρόης με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας.

Ένα ματς, που στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο στο δεύτερο και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές στιγμές για γκολ, ένα δοκάρι η Αρόη, αλλά η ομάδα του Νίκου Δεργούτη ήταν αυτή που βρήκε το μοναδικό γκολ του αγώνα με τον αρχηγό της Χαράλαμπο Νιάχο, μια εβδομάδα μετά από το φιλικό αγώνα προς τη μνήμη του πατέρα του Παναγιώτη Νιάχο.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ηρακλής υποδέχεται τα Καλάβρυτα, ενώ η Αρόη φιλοξενείται στο Προάστιο από τη Νίκη.

ΦΙΛΜ:

3′ πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ηρακλή, όταν ο Νιάχος έπαιξε το 1-2 με τον Σοφούλη, το πλασέ που έκανε από τα αριστερά έστειλε την μπάλα στα χέρια του Κακαμπούμι.

45′ Έπειτα από τη σέντρα του Νιάχου από τα δεξιά, ο Λάβδας δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά για εκατοστά και η μπάλα κατέληξε άουτ.

52′ έπειτα από το γύρισμα του Λάβδα από δεξιά, ο Μαντάς έκανε με τη μία το σουτ αλλά η μπάλα πήγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Τζουλιάνο.

59′ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Αρόη να ανοίξει το, καθώς ο Σουγλέρης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

64′ Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ σε 0-1, έπειτα από την ωραία ενέργεια του Χριστόπουλου από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, γύρισε για τον Νιάχο και αυτός με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

73′ Ο Νιάχος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από τα δεξιά και ο Τζουλιάνο εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αρόη, όταν έκανε τη σέντρα ο Βερβέρογλου στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζαφειρίου δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και αυτή πέρασε άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΠΟ Αρόης (Γιάννης Λεγάτος):  Κατσαμπούνι, Ζαφειρίου, Κουκίδης, Καραβάτος (71′ Δημητρέλης,  Αλεμής (85′ Στεφανόπουλος), Βερβέρογλου, Σουγλέρης, Τσεκούρας, Πρίντεζης (81′ Τσώκος), Κατσαντώνης, Μοναστηράς.

Ηρακλής Πατρών (Νίκος Δεργούτης): Μυλωνόπουλος, Μεμάγκα, Χριστόπουλος (91΄ Περδίκης),  Σουλιώτης, Μπόσμος, Μαντάς, Νιάχος Χ. (89′ Ανδρεόπουλος), Κατριμπούζας, Σοφούλης (78′ Τασιόπουλος), Λάβδας (69′ Ζαρναβέλης), Μαργώνης.