Με το “δικό μας” Σ. Γκολίτση για την άνοδο ο Άρης

Με τον προπονητή των ανόδων θα πορευτεί όπως φαίνεται ο Άρης στην Pre League. Ο λόγος για τον Σπύρο Γκολίτση, ο οποίος είναι ο διοργανωτής των North Beach Volley, τα οποία θα φιλοξενηθούν και στην Αλεξανδρούπολη φέτος.

Ο Γκολίτσης, σύμφωνα με το liberovolley, είναι πολύ κοντά στο αναλάβει τον Άρη με σκοπό να χτίσει την ομάδα που θα φέρει τον σύλλογο ξανά στην Volley League. Ο Σπύρος Γκολίτσης, ένας από τους πιο φανατικούς οπαδούς της Παναχαϊκής και εκπρόσωπος της αθλητικής εταιρείας ένδυσης (Errea) για όσους δεν γνωρίζουν, εξηγεί το πάθος του για την ποδοσφαιρική ομάδα και θυμάται την ιστορία της.

«Η Παναχαϊκή με έκανε να έχω σχέσεις με την Πάτρα. Δεν έζησα ποτέ στην Πάτρα, δεν ήμουν φοιτητής ή κάτι τέτοιο. Εγώ μεγάλωσα στη Φλώρινα και μάλιστα είμαι φίλος με τον Ηλία Σολάκη, ο οποίος επίσης κατάγεται από την Φλώρινα. Οταν ο Ότιτζι ήταν στην Παναχαϊκή κόλλησα με την ομάδα, αν και ήμουν και πριν από μικρό παιδί με την Παναχαϊκή.

Είχα αφίσες στο δωμάτιο μου μικρό παιδάκι με την Παναχαϊκή. Πανηγύρισα με τις επιτυχίες της, στεναχωρήθηκα με τις ήττες, έκλαψα για τους υποβιβασμούς. Αυτά τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα, δέθηκα ακόμη περισσότερο και δεν πρόκειται ποτέ μου να αλλάξω ομάδα. Επαναλαμβάνω είμαι βαμμένος και φανατικός φίλος της Παναχαϊκής στο ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι είμαι από τη Μακεδονία».