Με το σπαθί της στην Α΄ Κατηγορία η Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Γήπεδο Προσφυγικών: Παναγιώτης Σουτζόγλου
Διαιτητής: Βαβαρούτας Κωνσταντίνος (Γαλάνης Δημήτριος – Ελευθέριος, Βασιλόπουλος Γεώργιος)
Σκόρερ: 15′ Ταγάρας, 32′ Πεν., 55′ Αθανασόπουλος, 72′ Καλαμπόκας, 87′ Χριστόπουλος – 67′ Χατζήπαπας Περ.

Εύκολα η Αναγέννηση Ψαθοπύργου επικράτησε με 5-1 του Αστέρα Τσουκαλεΐκων με αποτέλεσμα η ομάδα του Κώστα Τσιπιανίτη να βρίσεκται και αυτή τη νέα σεζόν στην Α΄ Κατηγορία.

Φιλμ:

4′ Ένα πρώτο μακρυνό σουτ του Γκολφινόπουλου έξω από την περιοχή, ο Τσουραμάνης μπλόκαρε την μπάλα.

15′ Γκοοολ για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Αθανασόπουλος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ταγάρας στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

18′ Έπειτα από την ωραία ενέργεια του Πουρνατζή, πέρασε όλους τους αμυντικούς, μπήκε μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το σουτ αλλά ο Τσουραμάνης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

31′ Οι άνθρωποι και παίκτες της Αναγέννησης Ψαθοπύργου, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κάρδαρη στον Γαβριήλ, αλλά ο Κ. Βαβαρούτας έδειξε ότι πήρε την μπάλα και συνεχίστηκε το παιχνίδι.

33′ Ένα σουτ του Αθανασόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή, ο οποίος προσπάθησε να κρεμάσει τον Τσουραμάνη, αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

35′ Σουτ του Βασιλόπουλου από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, δεν βρήκε την μπάλα όσο ήθελε και ο Κατσαΐτης την μπλόκαρε.

42′ Γκολ για τον Ψαθόπυργο, έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αθανασόπουλου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

50′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ψαθόπυργο, έπειτα από μια αντεπίθεση, ο Αθανασόπουλος έδωσε την πάσα για τον Γαβριήλ, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Τσουραμάνης έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο ίδιος έκανε δεύτερο σουτ αλλά ο Τσουραμάνης μπλόκαρε την μπάλα.

53′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τσουκαλέικα, όταν ο Χουσελάς έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή, ο Κατσαΐτης εκτινάχθηκε και έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

55′ Γκοοολ για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Αθανασόπουλος βγήκε τετ α τετ με τον Τσουραμάνη, αυτός πλασαρε εύστοχα και έκανε το 3-0.

62′ Ευκαιρία για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Καλαμπόκας έκανε την μπαλιά στα αριστερά για τον Ταγάρα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Τσουραμάνης έκανε την απόκρουση και έδιωξαν την μπάλα μακριά.

67′ Γκολ για τα Τσουκαλέικα, Με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηπαπά Περ, η μπάλα βρήκε λίγο στο τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

72′ Γκολ για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Χριστόπουλος έδωσε την πάσα δεξιά στον Καλαμπόκα, έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στα δίχτυα για το 4-1.

87′ Γκολ για τον Ψαθόπυργο, όταν ο Γαβριήλ μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έκανε το σουτ αλλά ο Τσουραμάνης έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Χριστόπουλος σε κενή εστία έκανε το 5-1.

Συνθέσεις:

Αναγέννηση Ψαθoπύργου (Κώστας Τσιπιανίτης) Κατσαΐτης Ταγάρας (73′ Αλέξης) Σάχι (72′ Θεοδωρόπουλος) Ντινόπουλος Τελέγκος Πουρνατζής Αθανασόπουλος (59′ Καλαμπόκας) Γκολφινόπουλος Μπουρίκας (59′ Χριστόπουλος) Παπαπέτρος (73′ Παπαδόπουλος) Γαβριήλ

Αστέρας Τσουκαλεΐκων (Δημήτρης Καράγιωργας): Τσουραμάνης Σπηλιόπουλος Νάνος Καρδάρης Μητρόπουλος (45′ Χατζήπαπας Αθαν.) Βασιλόπουλος (78′ Καρανάσος) Τζάφα (45′ Κυπριανίδης) Τζίφας Παπαβασιλείου Χουσελάς Χατζήπαπας Περ.