Με το σπαθί του στην Α’ Κατηγορία ο Αχαϊός Σαραβαλίου

Πολύς κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο του Ατρόμητου να παρακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα στον Αχαιο Σαραβαλίου και την Αρόη αφού είχε χαρακτήρα τελικού αψηφώντας την υψηλή θερμοκρασία.

Οι Σαραβαλιωτες μπήκαν δυνατά έχοντας την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας κάποιες καλές ευκαιρίες να προηγηθούν με κύριο αποδέκτη τον Μούτσα.

Στο 5ο λεπτό ύστερα από κόρνερ του Σωτηροπούλου ο Παπαστεργίου θα προειδοποιήσει με τη σκαστη κεφάλια να περνάει γλυφτα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25ο ο Κυριακόπουλος θα χτυπήσει το φάουλ από τα δεξιά, ο Παπαστεργίου και πάλι πιο ψηλά από όλους θα κάνει το 1-0 βάζοντας δύσκολα στην ομάδα της Αρόης.

Στο 44ο οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα χτυπήσουν κόρνερ από τα δεξιά κακη έξοδο του Βεντουρη ο Τσιουλος θα εκμεταλλευτεί το λάθος και θα κάνει το 1-1 βάζοντας πάλι την ομάδα της Αρόης στο παιχνίδι μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρόη θα έχει την υπέροχη χωρίς να έχει κάποια κλασική ευκαιρία με τους Σαραβαλιωτες να είναι επικίνδυνοι στην αντεπίθεση.

Στο 75 ωραία ενέργεια του Αρντιντ αφού πέρασε 3 αντίπαλους αλλά το σουτ με το μυτακι που επιχειρησε θα περάσει άουτ.

Στο 81 ύστερα από φάουλ, ο Μουτσα με καρφωτη κεφάλια από από το ύψος της μικρής περιοχής δεν θα αφήσει κανενα περιθώριο αντίδρασης στον μουζο και θα βάλει τέλος στις ελπίδες των τυπικά φιλοξενούμενων .

Στο 85 θα πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα αλλά θα υποδειχτεί σε θέση οφσάιντ.

Στο 89ο ρέφερι της αναμέτρησης θα υποδείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Σωτηρόπουλο στην εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και θα τον αποβάλει μέσα σε κλίμα έντασης αφού θα αποβληθεί και Πέτρος Χρηστίδης από τον πάγκο του Αχαίου.

Τα επόμενα λεπτά θα κυλήσουν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση με την ομάδα του αχαιού να πετυχαίνει μεγάλη νίκη εξασφαλίζοντας την παραμονή στην Α κατηγορία μετά από τη ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ με την ομάδα της Αρόης να πίνει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού και ενώ είχε μια πολύ καλή πορεία στη διαδικασία των play out.

*Συγκλονιστικός ήταν ο Δημήτρης Παπαστεργίου αφού πέρα από το κομβικό γκολ που πέτυχε ήταν απροσπέλαστος κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Ξεχώρισε επίσης και ο Ανδρέας Μουτσα με την αγωνιστικότητα και το πάθος που τον διακρίνουν.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ(Π. Χρηστίδης): Βεντούρης, Κλουκινιώτης, Κυριακόπουλος, Γκεβόρυ, Παπαστεργίου, Σωτηρόπουλος, Κυριαζόπουλος, Νικολόπουλος (88′ Στεφανόπουλος), Ανδριέλος, Μικελάτος (90′ Ντεντόπουλος), Μούτσα.
ΑΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης-Κ. Στουπάκης): Μούζος, Γιαννέλος, Δημητρέλης, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος (56′ Συρμόπουλος), Β. Δριβήλας, Δράκος (20′ Δημητρίου), Κογιος (75′ Σ. Δριβήλας), Σουγλέρης (46′ Γεραρδής), Κώτσιας (75′ Νταγιάντας), Στουπάκης.