Με “τριάρα” στον τελικό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αρχείο του Δημήτρη Σαρρή

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Ατρομήτου Πατρών στα Προσφυγικά και θα πάρει μέρος σε αυτή την γιορτή για 3η φορά στην ιστορία του. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής με τους Βραχνιώτες στο πρώτο μέρος να έχουν τρία δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο 13ο λεπτό είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο με το Νίκου Παλούκη να αποχωρεί τραυματίας και τη θέση του να παίρνει ο νεαρός Τσάκωνας.

Η πρώτη μεγάλη φάση, ήρθε στο 19ο λεπτό, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κίμη Αποστολόπουλου, ο Παπαδόπουλος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 25ο λεπτό ο Φώτης Γεωργαντόπουλος μέσα από την περιοχή, έβγαλε σε θέση βολής του Νίκο Βλασόπουλο ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Κίμης Αποστολόπουλος σε διπλή προσπάθεια με σουτ, έστειλε τη μπάλα πάνω στον Καλλιακμάνη από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 35ο λεπτό ο Σπανός έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα των Βραχνεΐκων με σουτ από πολύ κοντά. Είχε προηγηθεί διπλό δοκάρι στην αρχή της φάσης με τον Αποστολόπουλο και τον Ν. Βλασόπουλο, με τελικό αποδέκτη το Σπανό που «έλυσε» το γόρδιο δεσμό.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φώτης Γεωργαντόπουλος έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στη γωνία του Καλλιακμάνη για το 0-2. Ακολούθησαν χαμένες ευκαιρίες του Αλεξανδρή και του Γεωργαντόπουλο, με τον Καλλιακμάνη να φωνάζει παρών. Στο 53ο λεπτό ο Νίκος Βλασόπουλος με σουτ από την μικρή περιοχή, ύστερα από προσπάθεια του Αλεξανδρή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στο 90ο λεπτό μακρινό σουτ του Μολφέτα ο Μπαρδάκης κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Σε λίγο οι συνθέσεις…