Με υψηλούς στόχους η Ρουμπίν

Μάθε τα πάντα για την bet365

Μετά τα πολλά και διάφορα που έγιναν στα μεσοβδόμαδα παιχνίδια της Ευρώπης, επιστρέφουμε στα γνωστά… λημέρια των αγώνων στα πρωταθλήματα. Η σημερινή ημέρα δεν έχει πολλά μεγάλα παιχνίδια, υπάρχουν όμως επιλογές που μπορούν να μας δώσουν κέρδη.

Έχουμε εστιάσει στο Ρωσικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει δυο ματς σήμερα, όμως εμείς επιλέξαμε τη δοκιμασία της Ρουμπίν Καζάν στην Τούλα, κόντρα στην τοπική Άρσεναλ.

Άρσεναλ Τούλα: Ήταν η πιο δύσκολη σεζόν αυτή που πέρασε για την Άρσεναλ, από τη στιγμή που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2016. Η ομάδα από την επαρχία Τούλα Όμπλαστ, τερμάτισε με μεγάλο άγχος μια θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως πέτυχε το στόχο της. Φέτος οι στόχοι δεν αλλάζουν και με μεγάλο «όπλο» την έδρα της, θα επιχειρήσει να σωθεί όσο το δυνατό πιο γρήγορα και στη συνέχεια ότι καλύτερο ας έρθει. Την 1η αγωνιστική πάλεψε στη Μόσχα κόντρα στην ισχυρή Λοκομοτίβ, όμως η ήττα με 3-1 δε γινόταν να αποφευχθεί. Το ματς με τη Ρουμπίν θα είναι το πρώτο εντός για φέτος και αναμένεται συνδρομή από τον κόσμο.

Ρουμπίν Καζάν: Μπορεί η Ρουμπίν εδώ και μερικά χρόνια να μην είναι στα επίπεδα που μας είχε συνηθίσει στα τέλη της περασμένης δεκαετίας, όμως πέρσι έκανε μια πολύ καλή χρονιά και δικαίως πήρε Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με τον έμπειρο Σλούτσκι στον πάγκο της, πλέον, ευελπιστεί πως φέτος θα ανέβει ακόμα ένα «σκαλί» και θα διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο σε ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό. Στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 1-0 της Σπαρτάκ, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Το ματς στη Τούλα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως με βάση την άμυνά της, στοχεύει να κρατήσει το μηδέν και να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Άρσεναλ είναι παραδοσιακά ισχυρή στην έδρα της, η οποία ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της καλής της παρουσίας τα τελευταία χρόνια. Η Ρουμπίν, όμως, κοιτάζει αρκετά ψηλά φέτος και με την εικόνα της την 1η αγωνιστική, μπορεί να πάρει ένα μεγάλο διπλό, που τιμάται στο 2.22 στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)