Με φόρα από πέρυσι ο Άρης Πατρών

“Α. Κάνιστρας”: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιώργος (Ανδριανός Μιχάλης, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος).

Σκόρερ: 32′ 42′ Λυμπέρης, 70′ Αγγελής, 82′ Μητρόπουλος.

Ο Άρης Πατρών συνέτριψε με 4-0 τον Εθνικό Πατρών και πήρε άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, παραμένοντας στη 3η θέση σε απόσταση αναπνοής.

Έχει βρει- είναι πασιφανές, πλέον- το ρυθμό της η ομάδα των Προσφυγικών. Μετά την τεράστια αμφισβήτηση στην αρχή της σεζόν, ο Θανάσης Παπουτσής έχει φέρει στο σωστό μονοπάτι τον Άρη Πατρών, που βρίσκεται αρκετά κοντά στην 1η θέση και δείχνει πολλά ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν.

Φιλμ:

20′ Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, όταν μπήκε μέσα στην περιοχή ο Κούρτης από τα αριστερά δεν πρόλαβε να σουτάρει και απ’το καλό διωξιμο των αμυντικών του Εθνικού, ο Αγγελής έκανε ένα δυνατό πλασέ από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Κουτσαντώνης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

26′ Έπειτα από τη σέντρα του Πανάρετου από τα δεξιά, ο Λυμπέρης κατέβασε την μπάλα και ο Κούρτης δεν έκανε δυνατή προβολή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μπλόκαρε την μπάλα ο Κουτσαντώνης.

32′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έβγαλε την κάθετη για τον Λυμπέρη από τα αριστερά, ο ίδιος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

42′ Δεύτερο γκολ για τον Άρη, όταν ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα με το εξωτερικό από τα δεξιά, ο Λυμπέρης με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Δεύτερο προσωπικό γκολ του Λυμπέρη και 2 ασίστ του Μητρόπουλου.

54′ Μετά από ωραία κατοχή μπάλας των παικτών του Άρη, ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λυμπέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

58′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη για τρίτο γκολ, όταν ο Βουτσινάς έκλεψε την μπάλα, ο Μητρόπουλος έδωσε πάσα μέσα στην περιοχή και με την προσποίηση που έκανε ο Λυμπέρης, ο Γράβαλος μόνος του από το ύψος του πέναλτι δεν έκανε καλό πλασέ έτσι ώστε ο Κουτσαντώνης να μπλοκάρει την μπάλα.

69′ Κι’αλλη χαμένη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Κουτρούμπας έκανε την κάθετη για τον Αγγελή, αυτός έφερε την μπάλα στο αριστερό και το σουτ που έκανε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

70′ Γκολ για τον Άρη, όταν ο Κωστής έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Αγγελής σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

79′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, Όταν ο Πανάρετος πέρασε τον τερματοφύλακα από τα δεξιά, έκανε το αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια ο Μητρόπουλος υποδέχθηκε την αλλά το σουτ που έκανε πρόλαβε και έδιωξε ο Κακαφώνης σε κόρνερ.

82′ Τέταρτο γκολ για τον Άρη, όταν ο Καταρτζόπουλος έβγαλε υπέροχη μπαλιά για τον Μητρόπουλο, αυτός έκανε το πλασέ από τα αριστερά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής): 1. Χάχαλης 2. Πανάρετος 14. Κούρτης (45′ Γράβαλος)  4. Μεντζελόπουλος (65′ Δασουράς) 5. Μπούμπαλης 20. Κουτρούμπας 7. Αγγελής (73′ Πουρνατζής) 8. Βουτσινάς (73′ Καταρτζόπουλος)  9. Λυμπέρης (65′ Λάτσης) 10. Μητρόπουλος 11. Κωστής.

Εθνικός Πολύτεκνος (Βύρωνας Καραβίας, Χρήστος Γερολυμάτος): 1. Κουτσαντώνης 2. Σωτηρόπουλος 3. Μεμάγκα 4. Μαργώνης 5. Δημητρόπουλος (45′ Μαντάς)  6. Κακαφώνης Μαρ. (64′ Τασιόπουλος) 7. Παπαγεωργίου 8. Χαρμαντάς 9. Αναγνωστόπουλος (71′ Σαλαμαλίκης) 10. Σπηλιωτόπουλος (45′ Κακαφώνης Παν.) 11. Μπαζάρογλου (56′ Φραντζής).