Μια ανάσα από παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι ομάδα της Γ’ Εθνικής

Πηγή: liganews.gr

Όλο και πιο κοντά στη μεταγραφική βόμβα που έχει προαναγγείλει βρίσκεται η ΑΕΠ Κοζάνης.

Όπως αναφέρει σε νέα της ανακοίνωση, η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλο ταλέντο που ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι και αν τελικά έρθει στη χώρα μας θα προκαλέσει αίσθηση.

Η σχετική ενημέρωση:

“Γραφειοκρατικά, μικρά προβλήματα, που αναμένεται να λυθούν τις επόμενες 2-3 μέρες και η ΑΕΠ Κοζάνης, θα κάνει και πάλι το…αδύνατο.

Τεράστιο, 20χρονο ταλέντο, που ακριβοπληρώθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται με το ένα πόδι στην ομάδα μας.

Η συμφωνία έχει κλείσει, ο παίκτης πείστηκε για το ότι η ΑΕΠ Κοζάνης θα του ξανανοίξει τις μεγάλες Ευρωπαϊκές πόρτες και πια αν όλα πάνε καλά, ο παίκτης μας θα βρίσκεται ίσως και στο τέλος της εβδομάδας στην πόλη μας.

Είναι άλλο ένα…δώρο των ανθρώπων του Σωματείου μας, στο ποδόσφαιρο της περιοχής, ένα δώρο στους λίγους αλλά αγνούς μας φιλάθλους και μια ευλογία για τα νεαρά μας παιδιά, να συνεργαστούν με ένα τέτοιο ταλέντο, που έδωσαν μάχη για την αποκτήση του μόλις πριν 3 χρόνια, ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου.

Μια υπέρβαση, που όπως και στην περίπτωση του Μοριμότο, οι χρηματοδότες της ΑΕΠ Κοζάνης, δεν διστάζουν να κάνουν, βάζοντας και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ενημερώσουμε για την οριστικοποίηση της μεταγραφής για να δώσουμε άλλη μια χαρά στους πιστούς φίλους του ποδοσφαίρου“.