Μια «ανάσα» από την τετράδα και την παραμονή ο εκπληκτικός Αστέρας

Αχαϊός Σαραβαλίου-Αστέρας Τσουκαλείκων 1-2 (90’ Κυριακόπουλος / 24’ πεν. 70’ Καραχάλιος )

Αποβολή : 87’ Σουβαλιώτης (Αχαιός Σαραβαλίου)

Μια «ανάσα» από την είσοδο της στην πρώτη τετράδα και παράλληλα την αυτόματη παραμονή της στην Α’ Κατηγορία, βρίσκεται πλέον η ομάδα του Αστέρα Τσουκαλείκων, μετά το μεγάλο διπλό που σημείωσε στο «Α. Κάνιστρας» απέναντι στον Αχαϊό Σαραβαλίου.

Η ομάδα του Α. Χαρακίδα αποδεικνύει σε όλους ότι είναι μια καλή παρέα που το ευχαριστιέται και τα αποτελέσματα την δικαιώνουν, ψάχνοντας απλά την τελευταία αγωνιστική έναν βαθμό στην έδρα της απέναντι στον Πανμοβριακό, για να πετύχουν αυτό που κατά πολλούς φαινόταν ακατόρθωτο στην αρχή της χρονιάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι νικητές προηγήθηκαν στο 24’ λεπτό με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καραχάλιου, ο οποίος στο 70’ λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Το μοναδικό που κατάφερε να πετύχει ο Αχαϊός Σαραβαλίου ήταν να μειώσει στο 90’ λεπτό με τον Κυριακόπουλο.

Πλέον η ομάδα του Σαραβαλίου θα περιμένει την β’ φάση και την διαδικασία των πλέι-άουτ ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, στην οποία θα ξεκινήσει με 2 βαθμούς.

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Βεντουρής, Κυριακόπουλος, Νικολόπουλος, Καφεντζής (78’ Σπυρόπουλος), Παπαστεργίου (46’ Σωτηρόπουλος), Κακαφώνης (65’ Λαζανάς), Μικελάτος (75’ Καντάς), Π. Καπογιαννόπουλος (46’ Κ. Καπογιαννόπουλος), Σουβαλιώτης, Γκοτσόπουλος, Καλύβας. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Χαρακίδας): Αθανασακόπουλος, Θωμάς, Ζαφειρόπουλος, Κολλαϊτης, Τογαντζής, Κοτσίνης (62’ Μάντζαρης), Νάνος, Τζώλλας (46’ Κανελλόπουλος), Αθανασόπουλος (78’ Γιωτόπουλος), Καραχάλιος (78’ Βασιλόπουλος), Μπίστιχας (12’ λ.τ.  Κράγια).