Μια εκπομπάρα κάθε Δευτέρα που την έχει ανάγκη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Μια εκπομπή που πραγματικά την έχει ανάγκη το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα διαδικτυακά, η οποία φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα ποιότητας.

Μιλάμε φυσικά για το «Όποιον Πάρει η Μπάλα» του καλού μας φίλου Νίκου Κολώνη, το οποίοι συμπαρουσιάζει με τον Ανδρέα Παναγιωτόπουλο, με αποκλειστικά πλάνα από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου, δηλώσεις, καρτέλες με αποτελέσματα και βαθμολογίες, όλα σε πραγματικά υψηλό επίπεδο.

Ο κόσμος έχει αγαπήσει κάθε Δευτέρα αυτή την προσπάθεια, η οποία απαιτεί άτομα, κόπο και χρόνο τόσο για την συλλογή των στιγμιότυπων από τα γήπεδα, όσο και για την σωστή προετοιμασία τους για να παίξουν στην εκπομπή.

Μάλιστα οι αγώνες ανεβαίνουν και ολόκληροι διαδικτυακά, κάτι που δίνει και την ευκαιρία στους προπονητές να «διαβάζουν» εν μέρει τους αντιπάλους τους αλλά και να βγαίνουν σωστά συμπεράσματα για τυχόν κακές ή όχι διαιτησίες.

Έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας μετά την «καταιγίδα» της πανδημίας τέτοιες εκπομπές και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της για αυτό που φέτος μας παρουσιάζουν