Μιλάει με πράξεις ο Σπύρος Δήμου *Aύριο η εξόφληση προς την ερασιτεχνική

Τη Δευτέρα έγινε η συνάντηση ανάμεσα στην πλευρά της ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και λίγες ώρες μετά η διοίκηση Μπάρλου, κάνει πράξη τα λεγόμενά της, διαψεύδοντας και τον πιο άπιστο εν μέσω κορονοϊού.

Η απόφαση της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα του «χρυσού χορηγού» και συνεργάτη του Γιώργου Μπάρλου, Σπύρου Δήμου  να αποπληρώσει και ουσιαστικά να προπληρώσει  το ποσό που απαιτείται μέχρι τις 30/6 είναι γεγονός. Η ΠΑΕ χρωστούσε ένα ποσό της τάξεως των 23.000 ευρώ προς την ερασιτεχνική, αλλά ο ισχυρός επιχειρηματίας το «καθάρισε».

Βέβαια, είναι οφειλές που δημιουργήθηκαν από τη διοίκηση Καλογερόπουλου-Συμμάχων, άλλα πρόκειται για μια γενναία απόφαση που δείχνει τις προθέσεις της νέας διοίκησης.

Ο Σπύρος Δήμου δεν αφήνει πολλά περιθώρια να τον αμφισβητήσεις, γιατί στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα, έχει τις επιχειρήσεις του στην Πάτρα και όπως τότε με το παράβολο αδειοδότησης, έβαλε εκ νέου το «χέρι στην τσέπη» και «φούλαρε» με μπόλικα καύσιμα την ερασιτεχνική. Ιστορική στιγμή σε κάθε περίπτωση για την ΠΑΕ, αφού μετά από αυτή τη συμφωνία θα έχει εξοφλήσει ολοσχερώς τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς την Ερασιτεχνική, εξασφαλίζοντας σε ένα ποσοστό τη βιωσιμότητα της παράλληλα με την ανάπτυξη της ΠΑΕ.

Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει πως το προγραμματισμένο ραντεβού για την Παρασκευή (29/5) με την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή για την αποπληρωμή της οφειλής που αναλογεί στα μισθώματα μετατίθεται. Συγκεκριμένα, το ραντεβού θα γίνει την Τετάρτη (27/5) και ώρα 21:00 στο γραφείο του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ κ. Κώστα Κρεμμύδα.                                         

Ο χρυσός χορηγός της ομάδας μας κ. Σπύρος Δήμου-ιδιοκτήτης της εταιρείας Westenergy θα καταβάλλει το ποσό των 23.000 ευρώ για την εξόφληση της προαναφερόμενης οφειλής δείχνοντας την αγάπη του για το σύλλογο, τη στήριξη του σε αυτό το νέο εγχείρημα, στον πρόεδρο και στη διοίκηση.

Πρόκειται για μία κίνηση βαρύνουσας σημασίας από την υπάρχουσα διοίκηση και τον κ. Σπύρο Δήμου καθώς μετά από αρκετά χρόνια η ΠΑΕ δείχνει με πράξεις και με χρήμα ότι αυτό που υπόσχεται το τηρεί με τεράστια συνέπεια. Πλέον για την επικείμενη συμφωνία το βάρος μεταβιβάζεται στην Ερασιτεχνική και αναμένουμε μία τελική συμφωνία στην οποία θα επικρατήσει η λογική το κοινό συμφέρον και το κοινό όφελος (win-win)”.