Μισή “Χ”αρά και για τους δύο

Καλάβρυτα-Θύελλα Αιγίου 2-2 (29΄ 57΄ Ασπρούκος – 72΄ Μητρόπουλος, 79΄ Μουρτίκας)

Αποβολή : 67’ Ασπρούκος

Διαιτητής : Παπαδόπουλος (Τραγουλιάς-Πλατανιάς)

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στα Καλάβρυτα ανάμεσα στην τοπική ΑΕΚ και την Θύελλα Αιγίου, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0, αλλά καθοριστικό ρόλο για αυτούς έπαιξε η αποβολή του σκόρερ των δύο τερμάτων τους στο 67’ λεπτό, η οποία ουσιαστικά γύρισε «τούμπα» το μάτς.

Μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης τα Καλάβρυτα είχαν καλή ευκαιρία με τον Ασπρούκο, ενώ στο 20ο λεπτό είχαν νέα καλή στιγμή με τον Τσιαντομένικο.

Η ομάδα του Κυριάκου Αθανασίου απάντησε στο 27’ λεπτό με το καλό σουτ του Μητρόπουλου που έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά οι Κλααβρυτινοί άνοιξαν το σκορ, όταν σε σέντρα του Δημητρόπουλου, ο Ασπρούκος πλάσαρε για το 1-0.

Στο 57’ λεπτό τα Καλάβρυτα κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, όταν ο Ασπρούκος και πάλι έπιασε ένα «ασύλληπτο» σούτ, το οποίο χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενουμένων.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι τα Καλάβρυτα θα έφταναν στην νίκη, η αποβολή του Ασπρούκου άλλαξε τις ισορροπίες και έδωσε την ευκαιρία στην Θύελλα Αιγίου να ισοφαρίσει, χάρις στο γκολ του Μητρόπουλου αρχικά στο 72΄ και στο 79΄ του Μουρτίκα. Μάλιστα, η ομάδα της ορεινής Αχαΐας στο 90ο λεπτό έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει ακόμα και την νίκη σε τετ α τετ.

Συνθέσεις:

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (Κ. Βλάχος – N.  Παπαχριστόπουλος): Παπαδημητρόπουλος, Βρεττός, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος, Παπαγεωργίου, Σκιαδάς, Δημητρόπουλος, Ανδρεόπουλος, Ασπρούκος, Τζιαντομένικο (λ.τ. 37΄ Γ. Τσαβαλάς), Γιαννόπουλος (70΄ Γκλαβάς).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ντόι, Παξιμάδης, Ραμπούσγια, Κόλα (46΄ Θεολόγος), Αθανασίου, Τζιτζιφάκος, Γκοτσόπουλος (68΄ Μουρτίκας), Φιλιππάτος (61΄ Μανέτας), Μητρόπουλος, Αρβανίτης, Σωτηρόπουλος.