Μισή «Χ»-αρά για Άρη Πατρών και Πάτραι

«Ανδρέας Κάνιστρας»: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Διαιτητής: Παπαδόπουλος Γιώργος (Μπαλτάς Χρήστος-Σωτηρόπουλος Δημήτριος)

Σκόρερ: 20′ Δασούρας – 67′ Δημητρακόπουλος

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω της νεροποντής και της αργοπορίας του γιατρού, Αρης Πατρών και ΑΠΣ Πάτραι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, στο ντέρμπι του Β’ Ομίλου με το οποίο ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Οι «κόκκινοι» προηγήθηκαν στο 20o λεπτό με τον Δασουρά και είχαν φάσεις για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως οι «πράσινοι» χτύπησαν με τον Αυγερινό Δημητρακόπουλο στο 67ο λεπτό.

Το φιλμ της αναμέτρησης:

14′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γερογιάννης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο φούφουλας έπιασε την κεφαλιά αλλά τον σταμάτησε το δοκάρι.

20′ Γκολ για τον Άρη, όταν έκανε το γύρισμα ο Πανάρετος, ο Δασούρας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Πανάρετος υποδέχθηκε την μπάλα από τον Λυμπέρη, το σουτ που έκανε η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Λυμπέρης έστρωσε στον Μητρόπουλο, αυτός με ένα ξερό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα απ’το δοκάρι άουτ.

37′ Φοβερή διπλή ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Λυμπέρης έβγαλε την μπαλιά για τον Κωστή, αυτός πιάνει ένα σουτ στην κίνηση, ο Αναστασοβίτης έκανε την απόκρουση, στη συνέχεια ο Λυμπέρης έκανε την προβολή αλλά ο γκολκίπερ του Πάτραι έκανε δεύτερη αποκρουση και έδιωξαν τη μπάλα.

53′ Μετά από το λάθος της άμυνας του Πάτραι, ο Κωστής βγήκε τετ α τετ μπροστά από τον Αναστασοβίτη αλλά το σουτ που έκανε το έκοψε ο γκολκίπερ του Πάτραι.

55′ Ο Μητρόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Αναστασοβίτης έπεσε στη γωνία του και έδιωξε σε κόρνερ.

62′ Έπειτα από τη σέντρα του Μητρόπουλου, ο Αναστασοβίτης έχασε την μπάλα, ο Λυμπέρης έκανε ένα γυριστο σουτ αλλά ο έμπειρος κίπερ πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ. Τεράστια ευκαιρία για τον Άρη.

67′ Γκολ και ισοφάριση για το Πάτραι, όταν πήρε την μπάλα ο Δημητρακόπουλος μέσα στην περιοχή και δεξιά, επιχείρησε ένα σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Πολύ δύσκολο σουτ. Χρυσή αλλαγή του Σταμάτη Σαρρή.

Συνθέσεις:

Άρης Πατρών (Θανάσης Παπουτσής) 15. Πέτρου 2. Πανάρετος 3. Λάτσης (70′ Βαγιώτης)  4. Μεντζελόπουλος (45′ Κουτρούμπας)(80′ Καταρτζόπουλος) 5. Δασούρας 6. Μπούμπαλης 7. Αγγελής (75′ Γράβαλος) 8. Βουτσινάς 9. Λυμπέρης 10. Μητρόπουλος 11. Κωστής.

ΑΠΣ Πάτραι (Σταμάτης Σαρρής) 1. Αναστασοβίτης 2. Γερογιάννης 3. Θεοτοκάτος (45′ Μιχαλόπουλος) 4. Ιωάννου (39′ Φραγκουλάκης α.α.) 5. Γιαννόπουλος  6. Βάρρας 7. Κατσιγιάννης 8. Ζέλος (45′ Παπαγεωργίου)  14. Μπάμαλης (79′ Παναγόπουλος) 20. Φούφουλας (66′ Δημητρακόπουλος) 11. Σαμπανέι