Μοίρασε δώρα και χαμόγελα ο Αστέρας Λεοντίου

O νεοσύστατος Αστέρας Λεοντίου τη περασμένη Δευτέρα επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο – νηπιαγωγείο του όμορφου ορεινού χωριού προκειμένου να μοιράσει δώρα και χαμόγελα στους μαθητές που είχαν ετοιμάσει μια πανέμορφη γιορτή μαζί με τους δασκάλους τους.

Τους παίκτες της ομάδας εκπροσώπησαν οι αρχηγοί Τάσος Στέλλας, Γιάννης Λαμπρόπουλος, Αποστόλης Νικολόπουλος και οι Παναγιώτης Παπαναγιώτου, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος οι οποίοι, μοίρασαν δώρα, κασκολάκια της ομάδας, σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες και ένα ημερολόγιο στη δασκάλα. Οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά στέλνοντας μήνυμα αγάπης  για τις γιορτές.

Από την πλευρά τους οι μικροί μαθητές είχαν μια μικρή έκπληξη για τους ανθρώπους της ομάδας. Τους έδωσαν ζωγραφιές που είχαν φτιάξει μόνοι τους και ήταν αφιερωμένες στην ομάδα του Αστέρα, ενώ μετά τη λήξη της γιορτής, οι μητέρες των μικρών μαθητών είχαν ετοιμάσει γλυκά και όμορφα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους.

«Θέλουμε να μοιράσουμε απλόχερα συναισθήματα χαράς στα παιδιά μας, να νιώσουν την αγάπη μας , που είναι το αύριο του τόπου μας. Οι δράσεις του Αστέρα εκτός γηπέδου θα συνεχιστούν κι είμαστε σίγουροι ότι τα χαμόγελα στο πρόσωπο των παιδιών θα δίνουν σε όλους την ενέργεια, ώστε να αναλαμβάνουν αντίστοιχες δράσεις που έχουν στο επίκεντρο να ωθήσουν τα παιδιά στον αθλητισμό», ήταν το μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό (εδώ)