Μοίρασε συγχαρητήρια ο Σταθάκης, αλλά το πρωτάθλημα μόλις άρχισε!

Το δικό του μήνυμα στήριξης στέλνει ο διοικητικός ηγέτης της Παναχαϊκή Γ.Ε. Π.Α.Ε. Πέτρος Σταθάκης αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας από την Πάτρα 1-2 επί των Χανίων για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας μας που έφερε στην πόλη και τον φίλαθλο κόσμο της Παναχαϊκής αυτό το πολύ καλό αποτέλεσμα. Η χαρά μας για το αποτέλεσμα είναι πολύ μεγάλη, σταμάτησε όμως χθες το βράδυ, με τον ερχομό της ομάδας μας στην Πάτρα. Από σήμερα καθαρίζουμε το μυαλό μας, συγκεντρωνόμαστε και στρέφουμε το βλέμμα μας στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας, ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μια αρκετά καλή ομάδα, την Επισκοπή.

Η Παναχαϊκή κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και αρωγός σε όλο αυτό θέλουμε να είναι ο κόσμος. Γι’αυτό το λόγο καλώ όλον τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Παναχαϊκής να δείξει ταπεινότητα και να συγκεντρωθεί .Η ομάδα έχει ανάγκη τη στήριξη και συμμετοχή όλων μας και θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρών αυτή την Κυριακή (13/11) στο γήπεδο της Παναχαϊκής Γ.Ε. και θα μας βοηθήσει με την παρουσία του να πάρουμε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενωμένοι.

Από την πλευρά μου, εφιστώ την προσοχή σε όλη την ομάδα της Παναχαϊκής, να δείξουμε ταπεινότητα, να συγκεντρωθούμε και να ρίξουμε όλο μας το βάρος στο παιχνίδι της Κυριακής.»