Μοιρασιά ανάμεσα σε Δάφνη Πατρών και Αχαϊκό

Διαιτητής : Αρκουμάνης (Ντελής-Κολοβούρης)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς ανάμεσα στην Δάφνη Πατρών και στον Αχαϊκό για την 7η αγωνιστική της Β κατηγορίας του 1ου ομίλου.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

6′ Φάουλ Σπρίντζου πάνω από τα δοκάρια.

12′ Σουτ του Σκούρτα έξω από την περιοχή για το 0-1.

17′ Ο Χ. Φραντζής θα ανατραπεί εκτός περιοχής από τον τερματοφύλακα του Αχαϊκού με τον Διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα, μια απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους της Δάφνης και είχαμε έντονες διαμαρτυρίες.

42′ Φάουλ του Χ.Φραντζή θα αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας

45′ Σέντρα Σπρίντζου κεφάλια του Παναγιωτόπουλου η μπάλα θα περάσει άουτ.

49′ Σουτ του Θεοδωρακόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

55′ Γυριστό σουτ του Χ.Φραντζή η μπάλα θα σταματήσει στο δεξιά κάθετο δοκάρι.

62′ Αντεπίθεση για την Δάφνη ο Θεοδωρόπουλος θα προλάβει την έξοδο του τερματοφύλακα θα τσιμπήσει την μπάλα και σε κενή εστία θα ισοφαρίσει σε 1-1.

68′ τετ α τετ ο Χ.Φραντζής αλλά το πλασέ του θα το αποκρούσει ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά το σουτ του Θεωδωρόπουλου θα το σταματήσει αμυντικός του Αχαϊκού πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

84′ Αντεπίθεση για τον Αχαϊκό ο Δήμας θα κάνει το σουτ για να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

93′ Σουτ του Νικολόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Συνθέσεις

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Γ.Παπαχρυσανθακάκης): Πολυδωρόπουλος (46’Ν.Μήτρου), Θεοδωρακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χαραλάμπους, Γ.Φραντζής, Γιαννακόπουλος,Σκούτας (71’Α.Μήτρου), Γκαβογιάννης, Χ.Φραντζής, Σπρίντζος, Διαμαντόπουλος (60’Θεοδωρόπουλος).

ΑΧΑΪΚΟΣ (Γ.Ψαρράς): Μπούμπουκας, Αθανασόπουλος, Ασημακόπουλος,Τακουμάκης,Ρήγας (64’λ.τ.Σταμούλης), Τζουραμάνης (46’Αντωνόπουλος), Βαρβιτσιώτης, Ψαρράς, Γραμματικός, Σκούρτας (50’Νικολόπουλος),  Δήμας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς