Μοιρασιά για Δαβουρλή Κ΄92 και Αετό Πατρών Askounis

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου

AΠΟΒΟΛΗ: 20’ Κουλούρης

Αετός Πατρών και Δαβουρλής Κ΄ 92 μοιράστηκαν εντυπώσεις, μένοντας στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι «κόκκινοι» αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουλούρη από το 20ο λεπτό,

To φιλμ της αναμέτρησης:

25’ Αναγνώστου ωραίο σουτ στην κίνηση λίγο πάνω από τα δοκάρια.

40 Ωραία σέντρα από τα δεξιά του Γαλαριώτης βγάζει φάτσα με το τέρμα τον Μπάνι ο οποίος χάνει τεράστια ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα άουτ.

43 Ωραία μπαλιά στον αμαρκάριστο Γαλαριώτη από τον Μακρή το πλασέ του πέρασε άουτ με τον Δαβουρλή να χάνει νέα μεγάλη ευκαιρία. 

52’ Τετ α τετ του Σχοινά απέκρουσε σωτήρια ο Φατούρος.

69’ Ο Σχοινάς βγάζει την παράλληλη με τον Βετούλα απέναντι από τον Φατούρο να μην μπορεί να τον νικήσει ο οποίος απέκρουσε.

72’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον  Δαβουρλή με τον Ευθυμιόπουλο να βγάζει από τα δεξιά τον Μακρή με τον Καλλιακμάνη να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

74’ Σέντρα από τον Σχοινά ο Βετούλας προ της εστίας δεν καταφέρνει να βρει μπάλα.

Συνθέσεις:

ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ Κ΄92 (Δ. Ράπτης): Φατούρος, Κουλούρης, Μπάνι, Ευθυμιόπουλος, Πρέμτος Σ., Πολίτης, Μακρής (92’ Τσεκούρας), Ανδρικόπουλος (62’ λ.τ. Ανδρεοσόπουλος), Κουμπουρλής (36’ Γασπαρινάτος-92’ Γεράνιος), Πρέμτος Κ. Γαλαριώτης (62’ Καραπιπέρης).

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ Ράντος): Καλλιακμάνης, Μαράτος, Ασκούνης Η., Τραχάνης, Λαζανάς, Καρακάσης (62’ Ραμαντάνης), Παπαδιονυσίου, Αναγνώστου (62’ Μπίρμπας), Βετούλας (73’ Μπίντρας), Σχοινάς, Παπαχρήστος (62’ Μουρτζόπουλος).