Μοιρασιά στο «Ντα Λουζ»

Διαιτητής: Ασπρουλόπουλος

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Φαραϊκός και Πυρσός, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο το σκορ έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αλλά με βάση την εικόνα των δύο ομάδων το αποτέλεσμα αυτό αδικεί τον Πυρσό ο οποίος είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά η εκτέλεση φάουλ του Σκούτα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ και το σουτ του Μαρουλά από τα 30 μέτρα σταμάτησε και αυτό στο δοκάρι Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και στο 50′ ύστερα από δυνατό βολέ του τερματοφύλακα οι αμυντικοί του Πυρσού είχαν λάθος συνεννόηση με αποτέλεσμα ο Βέρρας να πάρει την κεφαλιά και να κάνει το 1-0.

Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε με μακρινό σουτ ο Αυγερινός Λόης στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης. Με αυτήν την ισοπαλία ο Φαραϊκός έφτασε τους 4 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Α.Ε. Σταροχωρίου.

Από την άλλη πλευρά ο Πυρσός απέσπασε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τα Καμίνια σε ένα ματς όπου η νίκη είναι επιτακτική για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Συνθέσεις:

ΦΑΡΑΪΚΟΣ (Κ.Σπαθής): Μήλας, Σεγγούνης, Κοσμάς, Μακρόπουλος, Ανδριόπουλος,Ρόζος, Μητρόπουλος, Κυριακόπουλος (64’Μαρκόπουλος), Γιαχαλής (46’Φραντζής), Βέρρας, Ρουγκάλας (74’Κωνσταντακόπουλος).

ΠΥΡΣΟΣ (Κ.Πλώτας) : Παντζόγλου, Αθανασόπουλος (71’Μαχμούντ),Ανδ.Λόης (74’Λέρης),Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος, Μπασιλάρης (66’Μουζόπουλος),Σπαθής, Φράγκος, Αυγ.Λόης, Σκούτας (46’Αντωνόπουλος).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς