Μονόδρομος η νίκη στην Ιεράπετρα για την Παναχαϊκή!

Μετά τα τέσσερα χθεσινά αποτελέσματα η Παναχαϊκή θέλει σήμερα στην Ιεράπετρα (14.45, ΕΡΤ-3) μόνο την νίκη, ώστε να μειώσει την διαφορά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και παράλληλα να κάνει βήμα εξάδας. Από την ΠΑΕ θυμίζουμε δηλώθηκαν τραυματίες οι Αργυρόπουλος, Πλιάτσικας, Αποστολόπουλος, Κουσκουνάς και Αραβίδης.

Οι “κοκκινόμαυροι” έχουν 18 βαθμούς -όσους και τα Χανιά- με τη νίκη να είναι μονόδρομος γι΄ αυτούς, απέναντι σε έναν ΟΦΙ που “καίγεται”, καθώς είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θέλει να παλέψει με αξιώσεις για την παραμονή του στα πλέι άουτ.

OΦΙ και Παναχαϊκή είχαν βρεθεί και πάλι αντίπαλοι την περίοδο 2006-07 στο Νότιο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην προσπάθειά του να σωθεί ο ΟΦ Ιεράπετρας είχε νικήσει την Παναχαϊκή στις 6 Μαΐου 2007 με 2-1 (7’ σουτ Εκοτό-Εκοτό, 45’ σουτ Μποχώνης – 12’ κεφαλιά Γκάτσης).

O Hλίας Κόκκορης από τη γειτονική Αρκαδία θα διευθύνει το ματς των Πατρινών στην Κρήτη. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Παγουρτζή του Συνδέσμου Πειραιά και ο Νίκος Δημόπουλος από την ΕΠΣ Φλώρινας. Τέταρτος θα είναι ο Κρητικός Γιώργος Πατεμτζής από το Σύνδεσμο Ηρακλείου.

Το σημερινό πρόγραμμα:

«Π. Βουζουνεράκης» (14:45): Ο.Φ. Ιεράπετρας- Παναχαϊκή (Μπλούνας) (ΕΡΤ-3)
(Κοκκόρης- Παγουρτζής- Δημόπουλος/ Πατεμτζής)

Δράμα (14:45): Δόξα Δράμας- Ξάνθη (Σταμούλης) (ΕΡΤ Sports)
(Ντάουλας- Μπαλιάκας- Σάββας/ Δραγούσης)