Μονόλογος του Διαγόρα Βραχνεΐκων, την πρόκριση η Παναχαϊκή!

H Παναχαϊκή τα βρήκε πολύ σκούρα κόντρα στον νεανικό Διαγόρα Βραχνεΐκων, αλλά χάρις το πανέμορφο τέρμα του Χαντί πήρε την πρόκριση στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με σκορ1-0 και πλέον περιμένει αντίπαλο στην έδρα της.

Τρομερή εμφάνιση από τους Βραχνιώτες, ειδικά στο δεύτερο μέρος με πολλές χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι του Φώτη Γεωργαντόπουλου. Κορυφαίος ο Χρήστος Αθανασόπουλος για τους “κοκκινόμαυρους” με τις επεμβάσεις του κράτησε το μηδέν.

Παρακολουθήσατε μέσω του patragoal.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης του Διαγόρα Βραχνεΐκων με την Παναχαϊκή για τη γ΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το Livescore ήταν μια προσφορά των μαγειρείων “Φασόλοι“.

ΦΙΛΜ:

1΄ Πολύ μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με τον Αλεξανδρή στο 10ο δευτερόλεπτο, να σουτάρει από διαγώνια θέση και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

9΄ Ο Παπαχρονόπουλος κάθετη στον Στεργίδη, εντυπωσιακά ανέκοψε ο Δημόπουλος προτού βρεθεί σε θέση βολής ο έμπειρος παίκτης. Η Παναχαϊκή ζήτησε πέναλτι, αλλά η Αντωνίου δεν είδε κάτι μεμπτό και συνέχισε το ματς.

16΄ Κίτρινη κάρτα για το Σταυρόπουλο σε μαρκάρισμα στο Στασινόπουλο.

25΄ Κίτρινη κάρτα για τον Σμίλτο της Παναχαϊκής για μαρκάρισμα πάνω στο Δημόπουλο. Στο έδαφος ο παίκτης της Παναχαϊκής, περνάει προσωρινά εκτός γηπέδου. Φάουλ σε καλό σημείο για τους Βραχνιώτες από τα αριστερά, με εκτελεστή το Βλασόπουλο!

33΄ Κίτρινη κάρτα στον Καλλιτσουνάκη για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Χαντί.

35΄Πολύ καλή στιγμή με τον Καρακλάιτς να πλασάρει, αλλά ο Σιδέρης έδιωξε σωτήρια, αφού ο γκολκίπερ Μικές ήταν εξουδετερωμένος.

39΄Γκοοοοολ 0-1 για την Παναχαϊκή με εντυπωσιακό σουτ με το αριστερό του Χαντί.

43΄ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Διαγόρα με τον Αλεξανδρή να κάνει το πλασέ εκμεταλλευόμενος το λάθος υπολογισμό του Σεληνιωτάκη, αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

50΄ Πολύ ωραία μπαλιά του Χαντί στο Στεργίδη με την μπάλα να περνά άουτ.

54΄Φάση διαρκείας, ο Αθανασόπουλος μπλοκάρει προτού Σιδέρης και Σαρρής προλάβουν τη κεφαλιά.

56΄ Φάουλ σε καλό σημείο για την Παναχαϊκή με εκτελεστή το Λυμπέρη Στεργίδη, απομακρύνει όμως ο Βλασόπουλος.

57΄ Aπίθανη χαμένη ευκαιρία για το Διαγόρα με το Θ. Βλασόπουλο να μην μπορεί να νικήσει τον Αθανασόπουλο από πλεονεκτική θέση και τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

63΄Καλή φάση για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γεωργαντόπουλου να καταλήγει άουτ.

65΄Ο Μπελεζάκης θα περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση στη θέση του τραυματία Στασινόπουλου, ενώ και ο Γιάννης Μπουρλάκης θα περάσει στη θέση του Στεργίδη. “Πονάει” και Πολίτης ζητώντας αλλαγή.

68΄ Νέα τρομερή ευκαιρία για του Διαγόρα με τον Σαρρή να πιάνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε σωτήρια εκ νέου σε κόρνερ.

70΄Σκληρό μαρκάρισμα του Καλλιτσουνάκη στον Χαντί. Διαμαρτύρονται έντονα οι “κοκκινόμαυροι”, ζητώντας δεύτερη κίτρινη στον κρητικό ποδοσφαιριστή.

73΄ Τρομερή ευκαιρία και πάλι για το Διαγόρα για το 1-1, αλλά ο Αθανασόπουλος φωνάζει παρών, σε κεφαλιά του Αλεξανδρή.

74΄ Σουτ του Καλλιτσουνάκη, άουτ.

Δύο αλλαγές ετοιμάζει ο Ανδρέας Ζήκος στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Καραμπούλας και Παπαδόπουλος ετοιμάζονται.

77΄Σουτ του Αλεξανδρή, κόντρα στα σώματα.

79΄Πανέμορφη ενέργεια του Γεωργαντόπουλου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά ο Αθανασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

85΄ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για το 1-1 με τον Καραμπούλα που βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά πλάσαρε πάνω από την εστία.

86΄ Τρομερό σουτ του Γεωργαντόπουλου η μπάλα “τραντάζει” το δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου. Ο Καραμπούλας πλασάρει άουτ στην συνέχεια της φάσης.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (A. Zήκος): Μικές, Ν. Βλασόπουλος (90΄ Καϊμακάς), Σ. Δημόπουλος, Σίδερης, Καπετανάκης, Καλλιτσουνάκης, Θ. Βλασόπουλος (80΄ Παπαδόπουλος), Σαρρής (80΄ Καραμπούλας), Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Aθανασόπουλος, Πολίτης (70΄λ.τ. Γούλας), Στασινόπουλος (65΄ λ.τ. Μπελεζάκης), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Παπαχρονόπουλος (86΄ Αγκαράϊ), Κωνσταντακόπουλος, Στεργίδης (66΄ Μπουρλάκης), Χαντί, Καρακλάιτς (86΄ Αλεξόπουλος), Κυβελίδης.

Διαιτητής είναι η Ελένη Αντωνίου από τον σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Κάλλη και Καραθανάση, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φωστέρης, όλοι του ίδιου συνδέσμου.