“Μπάρτσα” από τα παλιά…

ΣΚΟΡΕΡ: 40′ Μικελάτος, 52΄πέναλτι , 88′ Παπαδιονυσίου – 13′ Μπουρίκας.

ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 81′ Καρελάς, 90′ Παπαδιονυσίου – 91΄Αθανασόπουλος

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς η Αστραπή επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης Ψαθοπύργου ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο φετινό μαραθώνιο. Μια εντελώς νέα ομάδα που πριν λίγες ημέρες άλλαξε προπονητή, με τον Μίκι Τσίρκοβιτς να διαδέχεται τον Νίκο Δημητρόπουλο στον πάγκο της ομάδας και ήδη με το “καλημέρα” να δείχνει δείγματα της δουλειάς του, με την ομάδα του να βγάζει πάθος και αγωνιστικότητα.

Ο Ψαθόπυργος είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς στο 5ο λεπτό με σουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ταγάρας με ωραία ενέργεια έκανε το 0-1, με το γκολ όμως να χρεώνεται στο φύλλο αγώνος στον Μπουρίκα. Στο 40ο λεπτό οι γηπεδούχοι έκρυψαν τη μπάλα και ο Μικελάτος με σουτ στην κλειστή γωνία του Κατσαίτη ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι και μετουσίωσε σε γκολ ο Παπαδιονυσίου, με τον ίδιο παίκτη στο 88ο λεπτό με κεφαλιά να γράφει το τελικό 3-1. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι λόγω αποβολής των Καρέλα και Παπαδιονυσίου και με δέκα η Αναγέννηση λόγω αποβολής του Αθανασόπουλου.

Συνθέσεις:

Αστραπή/Αετός (M. Tσίρκοβιτς): Σιδέρης, Χαϊκάλης, Τράκης (82΄Μπίρμπας), Κουρκουμέλης, Θεοδώρου, Μικελάτος, Ασλανίδης (32΄Καπογιαννόπουλος), Λαζανάς, Παπαχρήστος (78΄Αναγνώστου), Παπαδιονυσίου, Καρέλας.

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Κ. Τσιπιανίτης): Kατσαίτης, Σούρσος, Αθανασόπουλος, Σάχι, Χριστόπουλος (63΄Ρήγας), Μπουρίκας, Καλαμπόκας (74΄Ζέρβας), Γκολφινόπουλος, Χίνκου (74΄Λυριντζής), Παπαπέτρος (63΄Γαβριήλ), Ταγάρας.