Μπάτροβιτς και Κάστρο στην κορυφή των σκόρερ

Τέσσερις αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί πλέον στο πρωτάθλημα της Super League 2 και την κούρσα των σκόρερ την οδηγεί ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής. Ο λόγος για το Βέλικο Μπάτροβιτς που έχει βρει δίχτυα στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες μέχρι στιγμής. Συγκάτοικο από σήμερα στην κορυφή έχει τον Κάστρο του Ιωνικού που βρήκε δίχτυα.

Ακολουθούν με δύο γκολ ο Γκίνη του ΟΦ Ιεράπετρας, Ευθυμίου και Σταματής από τα Τρίκαλα και Μαραθωνίτη από την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Μοναδικές ομάδες χωρίς παίκτη στον πίνακα είναι η Δόξα Δράμας η οποία έχει δώσει ένα παιχνίδι και ο Απόλλων Λάρισας.

Αναλυτικά η λίστα με τους σκόρερ της Super League 2:
3 γκολ: Μπάτροβιτς (Παναχαϊκή), Κάστρο (Ιωνικός),
2 γκολ: Γκίνη (ΟΦ Ιεράπετρας), Μαραθωνίτης (Α.Ε. Καραϊσκάκης), Ευθυμίου (Τρίκαλα), Σταματής (Τρίκαλα),
1 γκολ: Αραβίδης (Παναχαϊκή), Κουσκουνάς (Παναχαϊκή), Γιούσης (Παναχαϊκή), Τζαλόσι (Τρίκαλα), Τζιώρας (Λεβαδειακός), Θυμιάνης (Ξάνθη), Σκόνδρας (Τρίκαλα), Μυτίδης, Μύγας, Λιάγκας, Πολέτο (Λεβαδειακός), Ντάλα Κόστα (ΟΦΙ), Μπαστακός, Ντοριβάλ, Γεωργίου (Διαγόρας Ρόδου), ΛΙνάρδος (Διαγόρας Ρόδου), Μπριλάντε, Καπνίδης (Ξάνθη), Δεινόπαπας, Δούμτσιος, Λόβριτς (Καραϊσκάκης), Μπραμπίγια, Διαμαντόπουλος (Χανιά), Μανουσάκης (Εργοτέλης)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ: Θυμιάνης (Ξάνθη).