Μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος η Παναχαϊκή

Η εβδομάδα που αρχίζει είναι… εβδομάδα πρωταθλήματος, αφού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουμε την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.

Η Παναχαϊκή θα φιλοξενηθεί από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου και πλέον εκεί στρέφεται όλο το ενδιαφέρον των «κοκκινόμαυρων» και πάνω σε αυτό το ματς θα δουλέψουν ο Κάλαϊτζιτς και οι παίκτες του, τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει να επιστρέψει στην δράση με νίκες, ώστε να χτίσει ένα σερί που θα την βοηθήσει στη συνέχεια των υποχρεώσεων της. Προέχει όλων η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Αχέρων, στην οποία η Παναχαϊκή πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Σήμερα, ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του και από αύριο, Τρίτη θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων. Χθες, το πρωί μάλιστα υπήρξε φιλικό «ξεμούδιασμα» στο «Ανδρέας Κάνιστρας» με τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Για τους «κοκκινόμαυρους» αγωνίστηκαν οι παίκτες που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Καλαμάτα και όσοι δεν αγωνίστηκαν, ενώ για τους υπόλοιπους υπήρξε πρόγραμμα αποθεραπείας.