Μπαίνει στις προπονήσεις ο Μυτίδης,  ερωτηματικό αν θα γίνει νέα προσθήκη

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία της Παναχαϊκής στο Καρπενήσι όπου σήμερα διανύει την 7η μέρα της δουλείας στο βουνό με στόχο να μπουν οι βάσεις για τη νέα, απαιτητική, σεζόν.

Μάλιστα σήμερα το απόγευμα αναμένεται στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας να βρεθεί και ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά, ο επιθετικός Νέστορας Μυτίδης ο οποίος αναμένεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα ο Σούλης Παπαδόπουλος θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες του και το επόμενο διάστημα θα φανεί αν θα γίνει μια ακόμα προσθήκη.

Πριν μερικές μέρες το ρεπορτάζ έλεγε πως μετά τον Μυτίδη θα γίνει μια ακόμα προσθήκη, όπως και έγινε με την απόκτηση του έμπειρου μέσου Κώστα Ρουγκάλα.

Αυτή τη στιγμή η λογική λέει πως δεν θα γίνει άλλη προσθήκη αλλά επειδή δεν ξέρουμε αν ο Παπαδόπουλος έχει μείνει ικανοποιημένος από όλους τους παίκτες, τότε ας κρατήσουμε ένα μικρό ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα προσθήκη προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή σε ποια γραμμή.