Μπλέκει πλέον σε περιπέτειες παραμονής ο Διαγόρας

Γήπεδο Βραχνείκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου

Σκόρερ: (16′ Νάκα, 26′ Γκάτσης, 83′ Μεζίνι)

Εντός έδρας ήττα με 3-0 από τον καλύτερο Ναυπακτιακό Αστέρα, γνώρισε ο Διαγόρας Βραχνεϊκων, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την βαθμολογική του θέση στο πρωτάθλημα.

Μόλις στο 16’ λεπτό ο Νάκα με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ δεν άφησε περιθώρια στον Μπαμπούνη για το 1-0, ενώ στο 26’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής σούταρε από την γραμμή της μεγάλης περιοχής, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπούνη και στην επαναφορά ο Γκάτσης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της Ναυπάκτου.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μεζίνι με σουτ μέσα από την περιοχή και σε αντεπίθεση των φιλοξενουμένων.

Πλέον ο Διαγόρας ψάχνει μόνο την νίκη στον μεθαυριανό εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου στην Ζάκυνθο, για να ανασάνει βαθμολογικά.

ΦΙΛΜ:

16′ Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Νάκα έξω από την περιοχή και αριστερά, άνοιξε το σκορ σε 1-0. Δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Μπαμπούνης.

24′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα, όταν έκανε τη σέντρα ο Πανάρετος, ο Σιδέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ.

26′ Έπειτα από ένα υπέροχο σουτ του Γκέτσι, ο Μπαμπούνης έκανε εξαιρετική απόκρουση, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στη συνέχεια με κεφαλιά ο Γκάτσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 του Ναυπακτιακού Αστέρα.

58′ Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Διαγόρα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο Βλασόπουλος υποδέχθηκε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Δρακόπουλος μπλόκαρε την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

64′ Έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Σταυρόπουλου, συγκλινε προς τα αριστερά και μες στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πήγε από από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

69′ Έχασε τεράστια ευκαιρία ο Ναυπακτιακός να τελειώσει το ματς, όταν ο Νάκα βγήκε τετ α τετ απέναντι από τον Μπαμπούνη, το πλασέ που έκανε η μπάλα κατέληξε στον γκολκίπερ του Διαγόρα και έδιωξε μακριά.

76′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Διαγόρα να μειώσει στο σκορ, έπειτα από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Σιδέρης από την μικρή περιοχή με πλασέ έστειλε την μπάλα πάνω στον γκολκίπερ του Ναυπακτιακού Αστέρα.

83′ Ο Ναυπακτιακός Αστέρας τελειώνει το ματς, καθώς ο Μεζίνι με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0, έπειτα από την κάθετη μπαλιά του Γκάτση.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ : Μπαμπούνης, Πανάρετος (58′ Α. Αλεξανδρής), Γκολφινόπουλος (75′ Δ. Αλεξανδρής), Σιδέρης, Σαρρής, Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (75′ Κούστα), Ντόμας, Ούτσικας (85′ Λούσκος), Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ : Δρακόπουλος, Καζανάς, Καλαμπόκας, Καπίας, Θεοχάρης, Σταυρόπουλος, Γκέτσι (46′ Παπανδρέου), Κονιδάς (46′ Αρώνης), Γκάτσης (86′ Μπατσής) , Νάκα (80′ Κράσι), Εσκουρέδο (65′ Μεζίνι)