“Μπλόκο” του Εθνικού Πατρών στην τηλεοπτική κάλυψη!

Δεν θα υπάρχει τελικά τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού Εθνικός Πατρών-Παναιγιάλειος, με απόφαση των γηπεδούχων, αφού οι Αιγιώτες σύμφωνα με την παρακατώ ανακοίνωση, δεν πήραν τον “οκ” από την Πατρινή ομάδα. Ο Εθνικός ο οποίος καλύπτει με δική του κάμερα όλα τα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια στο κανάλι του, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Οι σχέσεις πλέον των δύο συλλόγων είναι τεταμένες. Θυμίζουμε την κακή φιλοξενία που έτυχε ο ιστορικός σύλλογος στο Αίγιο στο ματς του πρώτου γύρου, όταν κλήθηκαν οι παίκτες του να περάσουν μπροστά από φιλάθλους των Αιγιωτών, λόγω του προβλήματος που υπήρχε και τους προπηλακισμούς που είχαν δεχθεί ποδοσφαιριστές του Εθνικού.

Πιο αναλυτικά:

“Έκπληκτοι είδαμε πριν λίγη ώρα η σελίδα της ιστορικής ομάδας του Αιγίου να ανακοινώνει ότι το σημερινό παιχνίδι με την ομάδα μας στο γήπεδο των Προσφυγικών θα μεταδοθεί Live Streaming. Επειδή λοιπόν το θεωρούμε προσβολή το ότι δεν μας ρώτησαν και επειδή στο γήπεδο μας καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει όποια και αν είναι αυτή, ανακοινώνουμε μετά και από επικοινωνία που είχαμε με την ΕΠΣ Αχαΐας: ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ LIVE STREAMING . Επομένως όποιος θέλει να παρακολουθήσει το ματς θα πρέπει να έρθει στα Προσφυγικά“.