Μπορεί να κάνει τη ζημιά ο Απόλλων Πατρών

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει σήμερα το απόγευμα (17.00) η ομάδα του Απόλλωνα η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό για την 7η αγωνιστική της Basket League. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει να σημειώσει την 2η συνεχόμενη νίκη της και να κάνει ένα ακόμα βήμα προς το στόχο της.

Βέβαια δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς οι Ιμπραήμ Σιλλά και Εϊ Τζέι Ντέιβις δεν προπονήθηκαν στις τελευταίες προπονήσεις με τον πρώτο να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και ο δεύτερος από ελαφρύ διάστρεμμα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει χωρίς νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και μετά την επικράτηση τους επί του Κολοσσού στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος ενώ ο Απόλλων Carna προέρχεται από τη νίκη επί του Λαυρίου.

Ο Απόλλων Carna θα παίξει για τρίτη φορά εκτός έδρας στο φετινό Πρωτάθλημα. Έχασε στα δύο πρώτα παιχνίδια του μακριά από την Πάτρα, με διαφορές 15 και 13 πόντων στα ματς με την ΑΕΚ και τον Άρη αντίστοιχα, χωρίς να καταφέρει να φτάσει τους 70 πόντους στην επίθεση.

Η αποστολή του Απόλλωνα Carna αποτελείται από τους εξής: Ιμπραήμ Σιλλά, Ει Τζέι Ντέιβις, Ράιν Τείλορ, Νίκ Γκρίφιν, Σαματζέι Τζόουνς, Ομαρ Καλχούν, Γιώργος Μπόγρης, Ζώης Καράμπελας, Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Γιώργος Κογιώνης. Το παιχνίδι έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι κ.κ. Πιτσίλκας-Θεονάς-Τηγάνης με κπομισάριο τον Κυρτάτα.