Μπορούσε το βαθμό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Μπορούσε το βαθμό στη Βάρδα ο Διαγόρας Βραχνεΐκων που ηττήθηκε με 2-1 και τώρα πάει για τη νίκη κόντρα στον Αίαντα Γαστούνης την προσεχή Τετάρτη.

Προηγήθηκε η Βάρδα στο 13΄ με εντυπωσιακό γυριστό του Λαθύρη. Ο Διαγόρας ισοφάρισε στο 34΄ ύστερα από σέντρα από τα δεξιά, δεν μπόρεσαν να διώξουν οι αμυντικοί και ο Θόδωρος Βλασσόπουλος με σουτ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 60΄ ο Τσιρίκος έγραψε το τελικό 2-1 για την ομάδα της Ηλείας με ψύχραιμο πλασέ. Προηγουμένως οι Βραχνιώτες έχασαν καλή φάση με το Δ. Αλεξανδρή από πλάγια, αλλά έδιωξε σωτήρια ο νεαρός Τσεκούρας.

Δύο λεπτά αργότερα πλασέ του Δ. Αλεξανδρή στο δοκάρι με τη συνέχεια της φάσης η μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ, ενώ στο 78ο λεπτό απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βλασσόπουλου, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το Διαγόρα να γνωρίζει μοιραία την ήττα.

Συνθέσεις:

ΠΑΟ Βάρδας (Μ. Τσίρκοβιτς): Τσεκούρας, Π. Πολίτης, Μωραΐτης, Νικολόπουλος, Καρμoκόλιας, Τσιρίκος (81΄Παναγάκης), Γ. Πολίτης, Γκόβερι (58΄Φερεκίδης), Λαθύρης (81΄Μάρκου), Δ. Μικελάτος, Θεοδωρόπουλος (52΄Μπακατσέλος).

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Βασιλόπουλος, Γκολφινόπουλος, Παπαδόπουλος (16΄λ.τ. Ούτσικας), Καπετανάκης (46΄Σαρρής), Τριανταφυλλόπουλος, Βλασσόπουλος, Πανάρετος, Σταυρόπουλος (67΄Ντόμας), Γεωργαντόπουλος (82΄Λούσκος), Δ. Αλεξανδρής (67΄Α. Αλεξανδρής).