Μόλις τέσσερις παίκτες από την περσινή ομάδα (vid)

Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι Λεβαδειακός-Παναχαϊκή η ομάδα της Λειβαδιάς είχε πάρει τη νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Οι Πατρινοί προηγήθηκαν με γκολ του Σιατραβάνη στο 15′, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 72′ ο Συμελίδης ισοφάρισε και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76′ έγινε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μάντζιου. Μόλις 4 παίκτες από το τωρινό ρόστερ είχαν αγωνιστεί στο περσινό ματς που είχε διεξαχθεί μέσα Φεβρουαρίου. Ο λόγος για τους Σταμόπουλο, Ανάκογλου, Μουστακόπουλο, Πατάπη, ενώ ο Νέστορας Μυτίδης αγωνίζεται πλέον στο Λεβαδειακό, σε αντίθεση με τους “πράσινους” που εχουν διατηρήσει αρκετούς παίκτες από το περσινό ρόστερ τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Βήχος, Παντελίδης, Λιάγκας (46′ Κονέ), Μύγας (51′ Κοζορώνης), Μεχία, Ιωαννίδης, Καραχάλιος, Συμελίδης, Μάντζιος (85′ Νίκας), Πολέτο.

Παναχαϊκή: Ατανάκοβιτς, Σταμόπουλος, Πατάπης, Ιντζόγλου, Μυτίδης, Ανάκογλου (81′ Φροξυλιάς), Σιατραβάνης, Θεολόγου (32′ Μουστακόπουλος), Κυνηγόπουλος (58′ Μαυρίας), Κοτσώνης, Τσελεπίδης.