Μόνο έτσι θα μπορούσε να χάσει η Παναχαϊκή

To πάλεψε η αδιάφορη Παναχαϊκή στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναγρινιακό, αλλά ένα πέναλτι «εφεύρεση» του διαιτητή της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, χωρίς να την επηρεάζει σε κάτι βέβαια, αφού από χθες εξασφάλισε την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο.

Η «κοκκινόμαυρη» ομάδα παρατάχθηκε με τους βασικούς ποδοσφαιριστές της δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αλλά με ένα «πέναλτι» με το “έτσι” θέλω του διαιτητή Πέτσα γνώρισε την ήττα. H Παναχαϊκή προηγήθηκε στο σκορ στο 12ο λεπτό όταν ο Λόρι Κέρι απέφυγε εντυπωσιακά όποιον βρήκε μπροστά του και τελείωσε υποδειγματικά για το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα είχαμε την ισοφάρισε από τους Αγρινιώτες. Εκτέλεση κόρνερ του Μήλιου, κεφαλιά του Τσάκνη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Η ομάδα της Πάτρας είχε ένα καλό σουτ του Καρακλάιτς από καλή θέση στο 26΄, αλλά ο Κοντογιάννης απόκρουσε σωτήρια, ενώ στο 38΄καλό σουτ του Στασινόπουλου από μακρινή απόσταση, αλλά ο Κοντογιάννης μάζεψε την μπάλα.

Στο δεύτερος μέρος οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 70΄ με το φάουλ του Γκόλια να περνάει δίπλα από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 77΄ σουτ του Κούση μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 81ο λεπτό κόρνερ του Μήλιου δόθηκε πέναλτι από τον διαιτητή Πέτσα υπέρ του Παναγρινιακού σε ανατροπή του Κατσή με τους «κοκκινόμαυρους» να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι – «φάντασμα». Ο Γκόλιας ήταν εύστοχος για το 2-1, ενώ ο ρέφερι «κιτρίνισε» τον Πέτρο Σταθάκη λόγω των έντονων διαμαρτυριών από τον πάγκο.

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Β. Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Σωτηρόπουλος (64΄λ.τρ. Πατήλας), Κατσής (90΄Κάππας), Μήλιος (88΄Βαλαβανίδης), Βασιλόγιαννης (64΄Κούσης), Φραγκούλης, Τσάκνης, Σκιαδάς, Καντάνης, Τσοπανάς, Γκόλιας.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος, Στασινόπουλος (90΄Λιμάτσι), Κωνσταντακόπουλος, Τσακμάκης, Στεργίδης, Γούλας, Χαντί (90΄Παπαχρονόπουλος), Μπουρλάκης (62΄Κόκας), Καρακλάιτς, Κέρι, Κυβελίδης (57΄Λούσκος).