«Μόνο μία επιλογή! Πρόκριση»

Στις επίσημες υποχρεώσεις μπαίνει από σήμερα (16:00) και τυπικά η Παναχαϊκή με την αρχή να κάνει στο Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στο Βύρωνα Καβάλας. Ο αντίπαλος των Πατρινών συμμετέχει στο θεσμό σαν Κυπελλούχος της Ένωσης Καβάλας. Η Παναχαϊκή με νίκη, φτάνει αυτόματα μέχρι τον 5ο γύρο, καθώς θα προκριθεί άνευ αγώνος στον 4ο γύρο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος πήρε μαζί του 23 ποδοσφαιριστές στην Καβάλα με την αποστολή να αποτελείται από τους Κολοβούρη, Χ. Θεοδωράκη, Μικέ, Λιποράσε, Ιβάν Σίλβα, Π. Καρακλάιτς, N. Καρακλάιτς, Κωνσταντακόπουλο, Κέρι, Μπουρλάκη, Ρουγκάλα, Στασινόπουλο, Στεργίδη, Τοπάλ, Τριμμάτη, Τσακμάκη, Τσιάρα, Χαντί, Λαρέα, Λινάρδο, Μαραθωνίτη, Αλεξόπουλο και Δ. Θεοδωράκη.

Ο έμπειρος τεχνικός θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή των Τσιάρα και Νικόλα Καρακλάιτς, που ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς, σύμφωνα και με τις συμβουλές του ιατρικού επιτελείου.

Την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Βύρωνα Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» ορίστηκε ο Μπουτσίκος του συνδέσμου Μακεδονίας, με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Μποζατζίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.