Μόνο ντέρμπι δεν ήταν!

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Σταυρόπουλος-Θεοφανόπουλος)

Ντέρμπι μόνο στα χαρτιά αποδείχθηκε πως ήταν το ματς ανάμεσα στο Σταροχώρι και στην Δόξα Νιφορεΐκων καθώς η ομάδα του Άγγελου Κίκινα έβγαλε την ανωτερότητα της στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 4-1.

Αρχικά το παιχνίδι για την Δόξα  ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπάκαλης άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στην συνέχεια και συγκεκριμένα στο 27′ ο Ανδρικόπουλος έκανε το 0-2 και στο 42′ ο Ρηγόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-3.

Το Σταροχώρι κατάφερε στο 84′ να μειώσει με τον Γιώργο Αντωνακόπουλο για να έρθει στο 87′ ο Ανδρικόπουλος να διαμορφώσει το τελικό 1-4 με τους «μαυραετούς» να έχουν και χαμένο πέναλτι.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα του Άγγελου Κίκινα παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο +5 από την δεύτερη θέση και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον ανεβασμένο και επικίνδυνο Εθνικό Πατρών με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

Η διοίκηση της Δόξας Νιφορεΐκων ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Α.Ε Σταροχωρίου για την άψογη φιλοξενία  και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!

Συνθέσεις:

ΣΤΑΡΟΧΩΡΙ (Ν. Λαγογιάννης): Γκολώνης, Τσάκας, Ασημακόπουλος (33’Τζουβέκας), Καρμακόλιας, Γερ.Αντωνακόπουλος, Γεωργόπουλος, Φ.Κατσαΐτης (83’Μπομής), Μπινιέρης, Παντελής (61’Κουφός), Σ.Αντωνακόπουλος, Γ.Αντωνακόπουλος.

ΔΟΞΑ ΝIΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α.Κίκινας): Πετρόπουλος,Γεωργίου (77’Τούντας), Ανδρικόπουλος, Β. Αγγελόπουλος, Χρ. Αγγελόπουλος (69’Καρέλας),Νταλάπας, Βύνιας, Χρυσανθόπουλος, Ρηγόπουλος (55’Γεωργόπουλος), Μπακάλης (60’Βέρρας), Ραυτακόπουλος.